Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
ricsi99 #15947 üzenetére
Szétszedtem és összeraktam újra. Most épp úgy tűnik hogy működik.
Más:
A ventik kimenete és a ház valamilyen jó erős textilszerű ragasztószalaggal volt összerögzítve (fél-egy milliméter hézag van köztük). Gondolom, hogy egyrészt stabilitási másrészt légáramlási okokból. Egyelőre szigetelőszalaggal helyettesítettem, de preferálnám a "hivatalos" megoldást. Vajon milyen ragasztószalagot kell keresnem? Ilyen hőálló szalagot, vagy ilyen textil szalagot, vagy valami mást? Az eredeti jó erős volt, és textil jellegű. -
Ixion77
addikt
Lenovo 920 laptopban ventilátort cseréltem. Ehhez sajnos ki kellett szedni a teljes alaplapot, ergo kihúzgálni az összes szalagcsatlakozót.
Összeszerelés után az a tapasztalat, hogy a laptop látja az akkumulátort, tölti is, százalékot is mond rá, viszont amint megszűnik a kábeles tápkapcsolat kikapcsol, mintha nem lenne benne akku.
Van valakinek tippje hogy mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest