Új hozzászólás Aktív témák
-
haxxika
senior tag
válasz
Balázs1986 #7922 üzenetére
Süllyesztett, tehát csak a fúrás marad mint opció szerintem.
KÉP
Látható itt, hogy a bal oldali csavar simán kijött, vissza is raktam, de a jobb oldali egyszerűen semmi. -
haxxika
senior tag
válasz
Impressa #7918 üzenetére
Köszönöm a választ, megnézem akkor majd őket. Egyetemista vagyok vidékről, és fúrógépet még nem tartok a lakásban, de kezdek elgondolkozni, hogy a későbbiekben kelleni fog
Annyit nem tudok még, hogy egy ilyen műveletre milyen összeget kérnének el, mert ugye ez tényleg nem tartana 5 percig. sőt.
-
haxxika
senior tag
Sziasztok!
Egy ASUS U30JC laptopom van. i3-ról i5 procira váltanék, azonban a szétszedés közben akadt egy kis gondom. Az egyik csavart nem sikerült kiszednem, és sikerült a fejet is elbarmolnom, így most esélytelen, hogy valamivel egyáltalán ki tudjam szedni.
Valami tippet tudtok adni, ahol esetleg meg tudnák fúrni a csavart valami vékony fejjel, hogy leessen a csavarfej és szétszedhető legyen a gép? Nem érdekel ha benne marad a menet, a lényeg, hogy szét tudjam szedni a gépet.
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Mozilla Firefox
- Subaru topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged