Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxxika
senior tag
válasz
Balázs1986
üzenetére
Süllyesztett, tehát csak a fúrás marad mint opció szerintem.
KÉP
Látható itt, hogy a bal oldali csavar simán kijött, vissza is raktam, de a jobb oldali egyszerűen semmi. -
haxxika
senior tag
válasz
Impressa
üzenetére
Köszönöm a választ, megnézem akkor majd őket. Egyetemista vagyok vidékről, és fúrógépet még nem tartok a lakásban, de kezdek elgondolkozni, hogy a későbbiekben kelleni fog
Annyit nem tudok még, hogy egy ilyen műveletre milyen összeget kérnének el, mert ugye ez tényleg nem tartana 5 percig. sőt. -
haxxika
senior tag
Sziasztok!
Egy ASUS U30JC laptopom van. i3-ról i5 procira váltanék, azonban a szétszedés közben akadt egy kis gondom. Az egyik csavart nem sikerült kiszednem, és sikerült a fejet is elbarmolnom, így most esélytelen, hogy valamivel egyáltalán ki tudjam szedni.
Valami tippet tudtok adni, ahol esetleg meg tudnák fúrni a csavart valami vékony fejjel, hogy leessen a csavarfej és szétszedhető legyen a gép? Nem érdekel ha benne marad a menet, a lényeg, hogy szét tudjam szedni a gépet.
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyit nem tudok még, hogy egy ilyen műveletre milyen összeget kérnének el, mert ugye ez tényleg nem tartana 5 percig. sőt.
Pyttawrx