Új hozzászólás Aktív témák
-
TheTruth
tag
Most olvasgatva, úgy látom nem lehet leragadni mégse 5400nál, többségében a nagyobb RPM dominál.
Mi a véleményetek a Hitachi TravelStar 7k200-ról? Ezt még találtam is egy közeli boltban...
Vagy Seagate vagy Hitachi kéne h legyen az új. A samsungokról sehol sem írnak túlságosan kiugró teszteket.
Vélemény?
-
TheTruth
tag
Sziasztok,
Egy FUSI Amilo Pa1538-om van, és ha kiderül h a winyó a hunyó egy problémámban, bizony mennie kell...
A problémával magával nem zavarnálak titeket, csak az a kérdésem, hogy milyen megbízható HDD-t tudnátok ajánlani?
Eddig egy WD1200BEVS ment benne (vele vásároltam), de úgy néz ki elég hamar, 1 évre rá feladta a harcot.Sokat olvastam a 7200as fordulatosokról, csak az a baj velük hogy többet esznek áramban, ennek a szerencsétlen gépnek meg alaptulajdonsága, hogy 40 percet nem bír állni egymagától. Tehát inkább maradnék 5400 RPMnél, 100-tól 160-gigáig minden érdekel.
Néztem a Seagate Momentusokat, mert mindenhol azt nyomják, csak éppen a Magyarországi forgalmazása úgy látszik dugába dőlt. Ezzel nincs is gond, de akkor hogy lesz nekem 5 év garim?? Ha baj van, visszaküldöm amerikába?
Itthon főként a Samsungokat nyomják, már ahol eladnak 2.5"os HDDt egyáltalán. Nem értem az itthoni piacot...Itthoni körülmények közt mit vehetnék meg vajon megbízhatóként, min. 1 év garival?
Ötleteket várok...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged