Új hozzászólás Aktív témák
-
pedrosh
csendes tag
válasz
Thunderzolee #8355 üzenetére
Köszönöm az infót és az addig rendben is van, hogy mit tudok belerakni. Ezzel nem is volt gond.
A lényeg az lenne, hogy valami érdembeli különbség, teljesítménynövekedés, vagy bármi egyéb tapasztalható lenne, vagy nem ér annyit az egész csere-bere dolog?
Tulajdonképp ennyi lenne a kérdésem nékem.
Nem mindig szuperál a kompjúter, aztán gondoltam hátha lehet segíteni egy kis plusz hozzáadásával.A gond ott van, hogy minden cuccnak megvan a maga ára is és nem tudom megérné-e költeni rá. Ha meg már vennék bele procit, akkor valami jobbra gondoltam. Viszont azoknak az ára meg 7-8-9-10k vagy még talán több. A ram az meg olyan lesz amit épp találok.
-
pedrosh
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo G550-es gép. Ebben van nagyvonalakban: GL40-es chipset, T3100-as proci, 2giga ram.
A kérrdés pedig az lenne, hogy a T5xxx vagy T7xxx szériás procik és egy ram duplázás sokat javíthat szegénykén?
SSD-t már raktam bele.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest