Új hozzászólás Aktív témák
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok!
Van egy FuSi Li 1705-ös notebook-om és hallottam már, hogy az enyémnél lehet, nagyobb procit bele rakni. Szeretném kérdezni, hogy pontosan milyet és hol kapok hozzá?
Jelenleg egy 1600 Mhz Celeron M van benne és 1giga ram de abból csip le a vga 256-ot.
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Szia!
Nekem is ilyen problémám volt, hogy mivel tisztítsam ki a billentyűzetet.
Az autókba való ablakmosó folyadékot ajánlották másik szervizes fórumban.
Persze ami alkohol tartalmú, minél nagyobb százalékban van benne annál jobb.
Én a sima tescosat vettem 5 litert 300 forintért. Egy konyhai tepsi sütőbe raktam bele és annyit öntöttem rá, h elfedje teljesen. Áztattam 3 órát kábé meg kicsit meg is fürdettem.Utána kiveszed, kirakod bárhova száradni és vissza a gépbe kipróbálni. Jó, mert hamar el párolog az alkohol is róla, szóval hamar szárad de figyelj, nehogy nedves legyen még mikor beteszed.
Nekem sikerült pezsgőt kitisztítani belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- War Thunder - MMO Combat Game
- OLED TV topic
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest