Új hozzászólás Aktív témák
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok!
Van egy FuSi Li 1705-ös notebook-om és hallottam már, hogy az enyémnél lehet, nagyobb procit bele rakni. Szeretném kérdezni, hogy pontosan milyet és hol kapok hozzá?
Jelenleg egy 1600 Mhz Celeron M van benne és 1giga ram de abból csip le a vga 256-ot.
Köszönöm előre is a válaszokat.

-
ChuckyOsb
aktív tag
Szia!
Nekem is ilyen problémám volt, hogy mivel tisztítsam ki a billentyűzetet.
Az autókba való ablakmosó folyadékot ajánlották másik szervizes fórumban.
Persze ami alkohol tartalmú, minél nagyobb százalékban van benne annál jobb.
Én a sima tescosat vettem 5 litert 300 forintért. Egy konyhai tepsi sütőbe raktam bele és annyit öntöttem rá, h elfedje teljesen. Áztattam 3 órát kábé meg kicsit meg is fürdettem.
Utána kiveszed, kirakod bárhova száradni és vissza a gépbe kipróbálni. Jó, mert hamar el párolog az alkohol is róla, szóval hamar szárad de figyelj, nehogy nedves legyen még mikor beteszed.Nekem sikerült pezsgőt kitisztítani belőle.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Utána kiveszed, kirakod bárhova száradni és vissza a gépbe kipróbálni. Jó, mert hamar el párolog az alkohol is róla, szóval hamar szárad de figyelj, nehogy nedves legyen még mikor beteszed.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pyttawrx