Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
5zilárd #6284 üzenetére
Úristen, van vagy 20 féle BIOS a géphez.. szinte még nem is láttam ennyi féle BIOS-t egy géphez.
http://www.packardbell.hu/pb/hu/HU/content/downloadNem baj ha nem 1.15-ös, minél frissebb a BIOS, annál jobb.
Elolvashatod a linken, h melyik BIOS mit változtat, lefordítottam volna neked, melyik mi, de huszonvalamennyit nem fogok.Az a P6100-es proci egyébként nem kapcsolódik a Socket P-s foglalatú Core 2 alapú "P" sorozatú mobil-procikhoz, (csak a neve hasonlít hozzájuk); ez már egy első generációs Core i alapú processzor, csak a neve nem Core i3/i5/i7 lett, hanem Pentium P6ezres sorozat. Mondjuk én az Intel helyében Core i1 nevet adtam volna neki, akkor egyértelműbb lett, de hát ez van.
Mindenesetre így legalább belemennek a helyére az első generációs Core i processzorok.Bár aztán ha visszaolvasol kicsit, mokus1 HP gépénél meg kiderült, h valamiért nem viszi a gépe az egyik (legkisebb) Core i3-as procit.
Egyelőre nem nagyon értjük, miért.Remélem Nálad nem lesz ilyen gond, én is találtam a neten olyan gépet ami az általad áhított procival volt szerelve, ezért mertem elsőre csak úgy röviden annyit írni, h menni fog.
-
válasz
5zilárd #6276 üzenetére
Persze, jóval erősebb az az i5-ös proci.
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Olcsó táblával készül a OnePlus
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest