Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
qwertly #6125 üzenetére
Nézd meg hány voltos töltőt igényel az 550-es, és a másik kettőnek is akkora?
Illetve az 550-es töltője 65W-os, és a 2530p is ekkora.
Ha a feszültségek stimmelnek, akkor rádughatod.A 6910p viszont 90W-os.
Őszintén szólva nem tudom ez hátrány-e, az egy dolog, h hamarabb feltölti a nagyobb teljesítmény miatt, de nem tudom ez nem káros-e az akksira/gép áramköreire nézve.
Inkább kérdezd meg a HP topicban is:
http://itcafe.hu/tema/hp_notebook_laptop_topik/friss.htmlIlletve még ezt találtam:
hp.com/HP 550 Notebook PC - Accessories, supplies & services
hp.com/HP EliteBook 2530p Notebook PC - Accessories, supplies & services
hp.com/HP Compaq 6910p Business Notebook PC (RM325UT) - Accessories, supplies & services
Ez alapján a kiegészítők kompatibilisek egymással, a 2530p gyári töltője ugyanaz, mint amit az 550-eshez adnak.
A csatlakozó nem ugyanaz, vagy miért akartad "fabrikálni"? -
válasz
qwertly #6043 üzenetére
DDR2 800MHz-est tegyél hozzá, azzal dualban kell mennie.
Egyébként ezért érdemes használtak közt keresgélni, mert az eladóval le lehet zsírozni, h fizetés előtt belepróbáljátok a gépbe, megy-e dualban.
És hát valószínűleg olcsóbb is lenne.Dualban akkor megy a szakirodalom szerint, ha teljesen egyforma (válogatott) ramokat használsz. Ettől függetlenül az egyforma tulajdonságú ramok is szoktak dualban menni, szinte az esetek 95%-ában, de ha a te géped a maradék 5%-ába tartozik, akkor ne én legyek a hibás
csak ezért írtam le mindezt.
-
válasz
qwertly #6028 üzenetére
Lehet, h bele tudják rakni a nagyobb meghajtót, de én úgy gondolom, az alapból másik felszereltségű gép volt, ezért volt benne nagyobb meghajtó, és nem azért, mert ott szerelgetik bele.
Az optikai meghajtó helyére általában lehet másodlagos merevlemezt szerelni, valami ilyesmit kell keresned:
newmodeus.com/shop/index.php?main_page=product_info&products_id=330De az is lehet, h több mint 10ezerért belerakják, majd a mostanit odaadják, és azt neked kell eladnod ahhoz, h visszajöjjön a pénzed.
Érdekes, a notid oldalán a támogatott eszközöknél nem szerepel a HDD Caddy. Amit feljebb linkeltem, az a 2540-es gépekhez van, lehet, h valamennyire eltér.
Fontos az a néhánytíz GB? Majd kevesebb filmet tárolsz a gépen.
Itt is van pár féle:
http://www.laptopalkatreszek.hu/kategoriak/hdd_adapter_keret/HP
Talán adnak felvilágosítást, jó-e valamelyik a gépedbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nintendo Switch 2
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest