- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
patesz #12239 üzenetére
Ezt inkább a ramos topicban kérdezd meg, én nem találtam érdemben infót róla.
http://prohardver.hu/tema/nagy_ram-os_topic/friss.htmlÉrzékeny a nagyfrekvenciás használatra?
De hát nem tuningolva lesz, ezek sima 1600-as ramok egy notiban. -
válasz
patesz #12223 üzenetére
Ilyenkor megesik, h a nagyobb TDP-jű processzorhoz másmilyen hűtést fabrikál a gyártó. De ez esetben nem találtam kétféle hűtést, alighanem ezeket egyféle hűtéssel szerelték.
A másik,h 4 magos processzorokhoz többfázisú tápellátó áramkör is kell, lehet, h ezeket kétféle alaplappal gyártották, egyet a kisebb 2 magos processzorokhoz, egyet meg a 4 magosokhoz. De nem találtam eltérést a fellelhető lapok között.Tehát elvileg belerakod, és menni fog.
A hűtés majd kicsit többet fog dolgozni, de bírni fogja.Alighanem a 3 procin kívül a többi Sandy Bridge alapút is viszi:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platformDe csak próba alapon.
Ugyan Googleztam kicsit, de nem találtam olyan fórumokat, ahol említették volna, h csereberélgették a különféle processzorokat. Remélhetőleg az Asus nem korlátozta le a BIOS CPU mikrokódjait, és az összes HM65-ös chipsetbe illő processzort kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Házimozi belépő szinten
- Diablo IV
- Robot fűnyírók
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged