Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
aclandiae #13990 üzenetére
Ha a bővítéstől csak annyit vársz el hogy a rendszer és a programok sokkal gyorsabban töltődjenek be, akkor hajrá, vedd meg. Én egy ilyen közel 10 éves gépbe vettem +2GB ramot és és SSD-t. Igaz csak alap dolgokra van nagy néha bekapcsolva, de azt az érzést kelti, mintha új lenne. Szóval én csak javasolni tudom, ha nem túl drága és van rá pénzed, mindenképp rakd bele
-
-
válasz
aclandiae #13980 üzenetére
Milyen processzorral van szerelve?
Tegyél fel egy CPU-Z-t légyszíves, és olvasd ki vele.Mennyi ram van benne most?
SSD gyorsít rajta, ez tény, de nem árt tudni mi van a gépben jelenleg. Vagy legalább a lokalizációs kódját add meg, illetve a doboz oldalán fel van sorolva a felszereltsége.
-
-
-
dugo_
veterán
válasz
aclandiae #12750 üzenetére
8GB RAM-ot nem kezel az a chipset, de ha kezelne is, DDR2-ből kb vagy nem kapsz ekkorát, vagy a gép értékének többszörösét ráköltenéd ennyi memóriára.
2x2GB is ~6k beruházás lenne.800MHz FSB-ig válogathatsz a Socket P CPU-k közül.
Első körben elmennék a csak SSD+herélt netezős Linux disztró irányába. Ha így is kevés, akkor CPU csere, RAM bővítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Formula-1 humoros
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged