- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hát igen, csak nem pesti vagyok, és onnan rendelném a ramokat. Duálban kezeli - melyik chipsettől, procitól van a pentiumokban duál kezelés? Egy dothan és egy 915 - ös chipset tud duált?
Na, hátha más is van így, mint én.Ha írna valaki, hogy csinált-e olyat, mint én. De akkor neked is 533 - at tud, nem? És benne van egy 667 - es is.
-
szatocs
őstag
Ha 667 - es memót teszek a notiba, és 533 - ig tudja kezelni, akkor fog rendesen működni, mint az asztaliknál, amikor pl 400 - ast teszek bele, de csak 333 - on kezeli? Időzítések ilyenkor milyenek? Azért kérdem, mert ugyanannyiba kerül az 1 gigás 533 - as és a 667- es is. És ki tudja, ohgy mikor fogom eladni, és akkor tuti, hogy többen keresnek majd 667 - est. Vagy az 533 - ast vegyem?
-
szatocs
őstag
Hello Mindenki!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a notimban cserélhetnék-e procit, mondjuk bele tehetnék-e egy ilyet:
[link]
A processzorom jelenleg egy M760 - as 2 GHz - es dothan és 915PM Express chipset - je van. Nem tudom, hogy hanyas foglalatú a dothan, vagy ha ugyanannyi tűs, akkor ugyanolyan-e az elrendezése, és ha igen, akkor tudja - e egyáltalán a chipset kezelni a procit.
Notim (ha valakinek nem derül ki az adatlapomból) : Toshiba Tecra A4-230
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Igazán stílusos lett a Realme 15 Pro GoT Limited Edition
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen notebookot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP L48757-003 150W laptop töltő
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest