- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
Hát igen, csak nem pesti vagyok, és onnan rendelném a ramokat. Duálban kezeli - melyik chipsettől, procitól van a pentiumokban duál kezelés? Egy dothan és egy 915 - ös chipset tud duált?
Na, hátha más is van így, mint én.Ha írna valaki, hogy csinált-e olyat, mint én. De akkor neked is 533 - at tud, nem? És benne van egy 667 - es is.
-
szatocs
őstag
Ha 667 - es memót teszek a notiba, és 533 - ig tudja kezelni, akkor fog rendesen működni, mint az asztaliknál, amikor pl 400 - ast teszek bele, de csak 333 - on kezeli? Időzítések ilyenkor milyenek? Azért kérdem, mert ugyanannyiba kerül az 1 gigás 533 - as és a 667- es is. És ki tudja, ohgy mikor fogom eladni, és akkor tuti, hogy többen keresnek majd 667 - est. Vagy az 533 - ast vegyem?
-
szatocs
őstag
Hello Mindenki!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a notimban cserélhetnék-e procit, mondjuk bele tehetnék-e egy ilyet:
[link]
A processzorom jelenleg egy M760 - as 2 GHz - es dothan és 915PM Express chipset - je van. Nem tudom, hogy hanyas foglalatú a dothan, vagy ha ugyanannyi tűs, akkor ugyanolyan-e az elrendezése, és ha igen, akkor tudja - e egyáltalán a chipset kezelni a procit.
Notim (ha valakinek nem derül ki az adatlapomból) : Toshiba Tecra A4-230
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Monitor hiba topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anime filmek és sorozatok
- BMW topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged