Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Tails111 #11900 üzenetére
Nekem úgy tűnik egyszerűen csak jobban melegszik, és nem elég ahhoz a hűtőborda, hogy a ventillátor olyan fokozaton lehűtse, mint amilyenen a gyengébb processzort, így felpörög. Ha összeveti a két alkatrészt az ember, a T9500-on láthatóan nagyobb a fémfelület is, mint a 4500-on, lehet ezért is gyorsabban megy át a hő a bordára, és ebből van aztán a kavar. A hőmérséklet az rendben is van, de piszok hangos így a gép. Mindegy, már visszacseréltem. Nem görcsölök vele, mert csak kíváncsiságképp raktam bele, vettem már közben egy másik laptopot.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Tails111 #11824 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
Akkor végül a 1066-os FSB érték is oké lenne?
Ha meg véletlenül nem találnék megfelelő P-s processzort, akkor egy T9000-es széria szerintetek jobban melegedne, illetve fogyasztana, mint a T6600-asom, vagy olyan nagy különbségek nem lesznek?
-
margithid
veterán
válasz
Tails111 #11817 üzenetére
Itt látható, hogy van i7tel szerelt G570.
Más kérdés hogy 2630QM-es i7.
Úgy vagyok vele, hogy ha már cserélem akkor olyanra ami csúcs és hosszú ideig elég lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest