- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
*Lazlov* #13979 üzenetére
Sajnos ez nem cserélhető processzor, BGA tokozasú, az AMD Brazos platformjának egyik késői példánya.
Rá van forrasztva az alaplapra.Inkább netbookokhoz való, ezert ilyen gyenge. Bár emlékeim szerint azért jól használható. E-350/E-450 processzorokkal szerelt netbookokat használtam én is, azok kábé ugyanezen a szinten vannak, olyan Pentium 4 kaliberű, bár egy PDF megnyitásával felül az ember a szopórollerre.
A hozzá társított GPU pedig megbirkózik HD tartalmakkal is, ramod is van 8giga, úgyhogy ha nálad már a weboldalak betöltése is gond, akkor ott inkább szoftveres gondra tippelek.
Sosem volt még újratelepítve?Esetleg nem ártana, meg mondjuk én az automatikusan elinduló appokat is kigyomlálnám (CCleaner), illetve Win7 nem kompatibilis vele? A frissítéseket telepítsd fel, majd tiltsd le, h az se fusson a háttérben, ne egye a gépet feleslegesen erőforrásokat zabálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest