- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED monitor topic
- Autós kamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
*Lazlov*
üzenetére
Sajnos ez nem cserélhető processzor, BGA tokozasú, az AMD Brazos platformjának egyik késői példánya.
Rá van forrasztva az alaplapra.Inkább netbookokhoz való, ezert ilyen gyenge. Bár emlékeim szerint azért jól használható. E-350/E-450 processzorokkal szerelt netbookokat használtam én is, azok kábé ugyanezen a szinten vannak, olyan Pentium 4 kaliberű, bár egy PDF megnyitásával felül az ember a szopórollerre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A hozzá társított GPU pedig megbirkózik HD tartalmakkal is, ramod is van 8giga, úgyhogy ha nálad már a weboldalak betöltése is gond, akkor ott inkább szoftveres gondra tippelek.
Sosem volt még újratelepítve?Esetleg nem ártana, meg mondjuk én az automatikusan elinduló appokat is kigyomlálnám (CCleaner), illetve Win7 nem kompatibilis vele? A frissítéseket telepítsd fel, majd tiltsd le, h az se fusson a háttérben, ne egye a gépet feleslegesen erőforrásokat zabálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- EAFC 26
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- EA Sports WRC '23
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pyttawrx