Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pataslogeza #13058 üzenetére
Egyetértek Timmel, az órajele turbo módban jelentősen magasabb ugyan, de egetrengető különbségre ne számíts.
Ráadásul ha két ugyanilyen processzort akarsz venni, akkor elsőre vegyél egyet, cseréld le az i3-at, meglátod mennyivel lett jobb, ha nincs jelentős különbség, akkor mehet az i3 a B980 helyére, és nem kell venned második i5-öst.Csodálom amúgy, h az SSD mellett lassúnak találod; a ProBookomban 7200RPM-es merevlemezzel használok 2310M-et, és elégedett vagyok vele. Ezek ennyit tudnak, szerintem ez azért nem lassú. Oprendszer újraindítása az igen, azzal elmegy némi idő, de azt csak ritkán kell csinálni, többnyire alvó módból indítom a gépet.
Nem a hálózattal, vagy a net sebességével van ott inkább gond? (magas ping, alacsony feltöltési sebesség?) -
Tim82
félisten
válasz
pataslogeza #13058 üzenetére
Nem vagyok biztos a "jelentős" gyorsulásban. Noti szinten mind az i3, mint az i5 kétmagos és HT-s procik (talán Skylake-ben van valós négymagos mobil i5 már), itt az i5 kb. annyiban jobb, hogy van turbo boost, vagyis rövid időre meg tudja ugorni a hivatalos alapórajelet is, míg az i3 nem. IGP szempontjából mindkettőben HD3000 lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged