- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Közben beszereztem a memóriát. 4gb-os, 4 ezer Ft-ért. Nagy örömömre bele is tudtam rakni a gépbe. A rendszer érzékeli, a CPU-Z-ben is látom, de egyelőre nem vettem észre semmi különöset. Hogyan lehet majd észlelni a teljesítményjavulást? Lehet, hogy nem lesz könnyű mert SSD-m is van.

Köszi még egyszer a segítséget! -
Petyus87
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia!
Köszi a türelmed és, hogy összefoglaltad.
Azért szeretném, ha mindenképpen jó lenne a memória, mert vidékre viszem le a gépet, ott van az ismerős, aki beteszi és újratelepíti a rendszert, mert az is időszerű már. Végül megnéztem apróba a memóriát, ahogy ajánlottad. Találtam is megfelelőt, aki vissza is vásárolja, hogyha nem működik megfelelően a gépen. Lehet, hogy ezt az utat választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx