- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
válasz
Thunderzolee #12461 üzenetére
Közben beszereztem a memóriát. 4gb-os, 4 ezer Ft-ért. Nagy örömömre bele is tudtam rakni a gépbe. A rendszer érzékeli, a CPU-Z-ben is látom, de egyelőre nem vettem észre semmi különöset. Hogyan lehet majd észlelni a teljesítményjavulást? Lehet, hogy nem lesz könnyű mert SSD-m is van.
Köszi még egyszer a segítséget! -
Petyus87
aktív tag
válasz
Thunderzolee #12461 üzenetére
Szia!
Köszi a türelmed és, hogy összefoglaltad.
Azért szeretném, ha mindenképpen jó lenne a memória, mert vidékre viszem le a gépet, ott van az ismerős, aki beteszi és újratelepíti a rendszert, mert az is időszerű már. Végül megnéztem apróba a memóriát, ahogy ajánlottad. Találtam is megfelelőt, aki vissza is vásárolja, hogyha nem működik megfelelően a gépen. Lehet, hogy ezt az utat választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged