Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz animatrix11 #12443 üzenetére
Csak tippelek, de szerintem az lehet, h valami KBC beállítás szinten nem megy. Vagyis mivel a gépben nem volt benne eredetileg, ezért hiába szereled bele, és csatlakoztatod, nem fogja felismerni. Alaplapot is cserélni kellett volna olyanra, ami tartalmazott kamerát.
Illetve nem kell alaplapcsere, ha lehet a gépen KBC-t frissíteni. Ez olyasmi, mint a BIOS, csak mélyebb szintű, így a neten keresztül nem is lehet adatokat elérni hozzá, inkább csak konkrét HP-vel foglalkozó szakik ismernek ilyet. Amolyan firmware frissítés.De ez csak tipp részemről.
Kérdezd meg vagy a másik notebookos topicban, vagy a gyártó-specifikus topicban.
Esetleg őneki is írhatsz, ő mélyvizes notis ember, de nem tudom, h HP-val is foglalkozik-e, vagy azokkal lehet nem.Ugyanezt a kérdést írd meg, amit ide is írtál, ne keverd bele amit írtam, mert aki nem ért hozzá, csak összezavarodik. Lehet egyszerűbben is meg lehet oldani a problémát.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Tudományos Pandémia Klub
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- 14.0" HD (1366x768) 30 pin matt laptop LCD kijelző
- HP Elite Thunderbolt Dock 3
- Dell USB-C dokkoló WD19S Docking Station K20A001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest