- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
browing
csendes tag
válasz
Thunderzolee #11764 üzenetére
Bár ha jól tudom a mostani négy magos az egyenként 1,73 ghz pörög és amikor 2,93 ghz akkor csak egy mag hozza ezt a teljesítményt. 4 magon 1,73 ghz meg nem tűnik soknak és bár ( túlhúzásról nincs sok fogalmam) lehet, hogy lehetne emelni az alap ghz valamennyivel ami még nem termelne sokkal több plusz hőt.
200 alatt használt Lenovo y50-70 vagy y510p futnak ahogy nézegettem a hadveraprón. Bár ha később asztalira váltok akkor nem érdemes új laptopot venni csak a mostanira egy kicsit költeni.
Kérdeztem az eladót, kíváncsi vagyok, hogy mit ajánl,
Nézegettem az ebayen is, ott pl a 7970m az úgy 70-80 ezer körül mozog. De jobb lesz ha megvárom a hadveraprós hirdetőt hátha ha mostanit meg átvenné.Amúgy én is azt néztem, hogy ezen kívül a gépnek nincs sok baja, persze egy "kicsit" öreg, de fullhd képernyője nekem megfelel, viszonylag nagy háza van amiben azért jól szellőzik, az ssd hdd kombo is teljesen jó nem beszélve a hangzásról,
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Riasztó topik
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bundle topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- HP Alkatrészek eladók!
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest