- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
marinea2
addikt
válasz
Dell XPS #11135 üzenetére
Anno ezt a kerdest tettem fel :
"Sziasztok!
Olyan problemam lenne most hogy van egy Asus X55A laptopom. Gyarilag celeron 1000M van benne es a gyari oldalon is latom hogy csak celeron ill. pentium procival adtak ki. Viszont van egy i5 3230M-esem ami bele megy, de csak fel oraig mukodik utanna kikapcsol, i3-al ugyan ez. Nem melegszik tul meg semmi, kulfoldi oldalon olvastam hogy a BIOS direkt kivagja valami ellenorzes utan a gepet. intel FICT program segitsegevel viszont lehet piszkalni a biost allitolag, kiloni ezt a dolgot belole "Intel ® Anti-Theft BIOS Recovery Timer" (legalabbis kulfoldi oldalon ezt irjak amennyit ertek angolul) Teljesen veletlenul nincs valami infoja valakinek vagy valaki ert ehhez a reszehez?Kulhoni forum: [link]
"Azota sandy 960 as pentiummal mukodott mar tokeletesen, most jelenleg 2020M-el megy!
Az i3-at és az i5-it viszont 30 percenkent kikokodi.... pedig nagyon f@sza lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest