- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
válasz
Shadowfax #827 üzenetére
Igazat kell adjak abban hogy notigépeket úgy tervezik meg hogy bizonyos értékeknél tovább ne melegedjen...mondjuk nekem a mostani gépem se olyan meleg de még egy 50 fokos vga biztos nem tenne jót neki!
Egyik srác irt az Amilo 1510 emre hogy cserélné egy Clevo M400A típusú gépre!
Aki nem ismerné annak:
CPU:Mobile Intel® Pentium® M Dothan 2MB/FSB533 1.86GHZ
RAM: 1024MB DDR
VGA: Ati x700 256Mb Saját ram
VGA felbontás: 1400x1050
HDD: 80GB Sata
Hangkártya: 7.1-es
Dvd íro
Egyéb: Webkam, Infra, Bluetooth, Sorosport, Wifi, 4Usb, 3ó készenlét
Szerintem el fogom cserélni az X700 as kártya miatt mert játékra használnám a gépet de azért szeretnék véleményeket hallani hogy szerintetek mit csináljak!
Aki pedig azt mondja hogy aki játszani szeretne az vegyen asztali gépet.. háááttt végülis igaza van de azért átgondolhatja a dolgot mert: notival egyszerűbb lanpartyra menni, de ha nem játszani akarok rajta arra is alkalmas pl vonaton vagy buszon, sokkal kisseb helyet foglal, könnyebb, szebb... és mivel én kollégista vagyok ezért hordozgatnom kell a gépet ha mindenhol használni akarom!!nah ezért kel egy laptop amin tudok játszani!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged