- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
válasz
laszlo95 #836 üzenetére
A csupa nagybetű azt jelenti hogy ordibálsz
( ha beragadt a caps akkor bocs )
1. milyen laptopról van szó pontosan???
2. Az hogy 80 hardver azt nemtudom mit jelent de szerintem te egy 80 GB os Winchesterre gondoltál.
3. 1600-2000 Mhz es CPU között sok különbség lehet és többfajta is van belőle és nem mindenfélét tudsz belerakni a notiba..ha nagyon régifajta laptopod van akkor lehet bele se lehet tenni nagyobb procit!
Megoldás: Vidd el egy szervízbe és ott minden téren fel fognak világosítani és azt fogják javasolni hogy vegyél egy uj laptopot mert már nagyon olcsón lehet kapni! -
Des1gnR
őstag
Igen aki komolyan szeretne játszani az vagy vegyen egy asztali gépet vagy nyúljon be mélyen a zsebébe. 100e Ft ért örüljön neki ha van a lapiba egy 32MB os VGA egy 40 gigás vinyó és billentyű hogy tudjon vele gépelni a kis irodájába....
mod.: látom pl neked is van hova nyúlni
1.AOpen i975Xa-YDG; Core2 Duo T7200 2GHz@2,5GHz; 2x1gb DDR2 667; Gigabyte X1300Pro
2.HP-Compaq NC6400: Core2 Duo T7200 2Ghz CPU; 2x1gb 667MHZ DDR2 Ram; Seagate 100GB SATA HDD; DVD-RW; ATI RX1300.
persze ne vedd sértésnek jó az ha megy a bolt.......
[Szerkesztve] -
Des1gnR
őstag
válasz
Shadowfax #827 üzenetére
Igazat kell adjak abban hogy notigépeket úgy tervezik meg hogy bizonyos értékeknél tovább ne melegedjen...mondjuk nekem a mostani gépem se olyan meleg de még egy 50 fokos vga biztos nem tenne jót neki!
Egyik srác irt az Amilo 1510 emre hogy cserélné egy Clevo M400A típusú gépre!
Aki nem ismerné annak:
CPU:Mobile Intel® Pentium® M Dothan 2MB/FSB533 1.86GHZ
RAM: 1024MB DDR
VGA: Ati x700 256Mb Saját ram
VGA felbontás: 1400x1050
HDD: 80GB Sata
Hangkártya: 7.1-es
Dvd íro
Egyéb: Webkam, Infra, Bluetooth, Sorosport, Wifi, 4Usb, 3ó készenlét
Szerintem el fogom cserélni az X700 as kártya miatt mert játékra használnám a gépet de azért szeretnék véleményeket hallani hogy szerintetek mit csináljak!
Aki pedig azt mondja hogy aki játszani szeretne az vegyen asztali gépet.. háááttt végülis igaza van de azért átgondolhatja a dolgot mert: notival egyszerűbb lanpartyra menni, de ha nem játszani akarok rajta arra is alkalmas pl vonaton vagy buszon, sokkal kisseb helyet foglal, könnyebb, szebb... és mivel én kollégista vagyok ezért hordozgatnom kell a gépet ha mindenhol használni akarom!!nah ezért kel egy laptop amin tudok játszani!!!
-
Des1gnR
őstag
-
Des1gnR
őstag
válasz
Batka666 #821 üzenetére
Úgy megérné a noti gyártó a cégeknek a vga csere ha sokkal drágábban adnák mint a rendes vidkarikat...én most pl egyből cserélnék egy x700 ra saját memcsivel
Ha a laptopokban is cserélhető alkatrészek lennének sokkal kelendőbbek lennének még a drágábbak is mint a PC-k!!! -
Des1gnR
őstag
válasz
Macilaci457 #818 üzenetére
Értem és köszönöm!!!!
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok tegnap vettem PA 1510 es laptopot!!!
Mondhatjuk meg vagyok vele elégedve nagyon tetszik és árban sem volt rossz tudásához képest!
Az lenne a kérdésem hogy az ebben lévő X1100 as VGA-t ki lehet e cserélni valami jobb vga ra?? Olvasgattam fórumokat mindenfele azt írták hogy ez egy gef4 esnek felel meg kb...szóval örülnék neki ha lehetne cserélni mert akkor raknék bele egy X1600 at!!!
A válaszokat előre os köszönöm.
Üdv. Attila
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest