Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
koop6
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi Thunderzolee a választ és a kitartó google-zást, kicsit magabiztosabb lettem! Abban megerősítettél, hogy csak 2GB-t tud kezelni sajna, de mindegy.
A topic elején azt olvastam, hogy az egy csatornás memóriavezérlés miatt egyszerre csak egy modult tud kezelni, ez esetben nem lenne jobb egy db 2GB-os modul, mint 2db 1GB-s? Olcsóbb lenne az 1GB-s, de inkább a teljesítményt tartanám szem előtt ennél a résznél és mindenképpen belepróbálás után venném csak meg.
A HDD-nél felkeltette az érdeklődésem az SSD-s rész, hogy inkább azt keresgéljek, eddig egyetlen SSD-t találtam eladót a neten, ami IDE felületű volt, 50e huf körül, az azért túlzás lenne bele, de még 15e-ért sem hiszem, hogy megérné, illetve a sávszélessége is csak 100Mbit/s az ATA/100-nak.
Ugyanakkor lehet valamit nem vettem figyelembe, nem IDE-re kellene kötnöm, hanem valahova máshova is lehetne? Illetve milyen típusú SSD-t kellene keresnem?A CPU szerencsére úgy van, hogy ugyan annál az eladónál van 750-es is és 735-ös is, és ki is próbálhatom, hogy boldogul e vele a masina. Tim82 szerint lehet, hogy megy!
Ugyanakkor várhatok javulást teljesítményben vajon a 735-nél, órajelben kb. 100MHz a különbség, igaz az L2 cach duplája, de az FSB u.a., míg a 750-esnél (ha működik) már 533MHz.Köszönöm még egyszer az eddigi segítséged és ha még erre is válaszol, akkor meg aztán pláne örök hála!
koop
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Windows 11
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx