Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehecked
tag
RAM kérdése: szerintem ilyen régi konfignál nem sokat számít, hogy egy vagy két csatornás módban üzemelteted, de azt pláne nem tudom elképzelni, hogy lassabb lenne a két különálló modul még akkor sem, ha egycsatornásként kezeli őket a rendszer.
Az SSD-t még mindig nem azért érzed gyorsnak, mert annyival jobb a szekvenciális írásban/olvasásban, hanem mert sokkal alacsonyabb az elérési ideje (0,1ms körül a hdd 10-20 ms közti értékéhez képest).
Ez azért van, mert memória alapú tároló, és bár ezt biztosra nem mondom, de szerintem IDE esetén is hasonló gyorsulást éreznél a rendszereddel kapcsolatban. Azonban nem árt odafigyelni, mert WinXPnél még nem működik a TRIM ha jól rémlik, szóval jobban oda kell figyelned, ennek a két SSD fórumtopikban tudsz utánajárni, biztosan segít majd valaki, ha más nem, hát én nézek utána ott is
CPU-hoz nem szólok inkább hozzá, ebben majd más kisegít, ennyire nem vagyok szaki

-
2GB ramot lehet belerakni, ha már egy van benne, akkor a másik slotba még egyet tudsz tenni. Mindegy, h 800-ast, vagy 667-est teszel hozzá.
Mondjuk nem tudom minek 800-ast adott hozzá, aki belerakta neked, úgyse megy 800-on, szerencse, h egyáltalán kezeli a gép.Merevlemez 40GB-os, egytányéros, 5400RPM-es, 2.5"-os IDE van benne.
IDE már nem nagyon van, amit esetleg találsz, azt is jó drágán adják. :/
Már jó ideje SATA csatolóval készülnek ezek.
Pláne ha jobbat akarsz a mostaninál, akkor inkább 7200RPM-est keress hozzá, bár nem hiszem, h IDE felülettel van-e olyan egyáltalán, és ha igen, akkor az bizonyára elég régi konstrukció, ami jobban melegszik, mint a mostaniak, és hangosabb is.
Esetleg SSD-t is kereshetsz hozzá, az még sokat gyorsítana rajt.Ja igen, most nézem, amit kinéztél.
Hát igen, végülis ez jó ajánlat, szektorhibái még nincsenek.
Processzort kezeli amiket kinéztél, vagyis az 5-re végződőeket (400MHZ FSB) biztos, h kezeli, de a 0-ra végződőeket (533MHz FSB) lehet, h nem. Eddig Googleztam, de meguntam, össze vissza írnak mindent fórumokban, egy normális spec lista meg nem létezik. :/
A hőtermeléssel szerintem nem lesz gond, a hűtés bírni fogja, az a pár Watt különbség nem lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx