- TCL LCD és LED TV-k
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehecked
tag
RAM kérdése: szerintem ilyen régi konfignál nem sokat számít, hogy egy vagy két csatornás módban üzemelteted, de azt pláne nem tudom elképzelni, hogy lassabb lenne a két különálló modul még akkor sem, ha egycsatornásként kezeli őket a rendszer.
Az SSD-t még mindig nem azért érzed gyorsnak, mert annyival jobb a szekvenciális írásban/olvasásban, hanem mert sokkal alacsonyabb az elérési ideje (0,1ms körül a hdd 10-20 ms közti értékéhez képest).
Ez azért van, mert memória alapú tároló, és bár ezt biztosra nem mondom, de szerintem IDE esetén is hasonló gyorsulást éreznél a rendszereddel kapcsolatban. Azonban nem árt odafigyelni, mert WinXPnél még nem működik a TRIM ha jól rémlik, szóval jobban oda kell figyelned, ennek a két SSD fórumtopikban tudsz utánajárni, biztosan segít majd valaki, ha más nem, hát én nézek utána ott isCPU-hoz nem szólok inkább hozzá, ebben majd más kisegít, ennyire nem vagyok szaki
-
2GB ramot lehet belerakni, ha már egy van benne, akkor a másik slotba még egyet tudsz tenni. Mindegy, h 800-ast, vagy 667-est teszel hozzá.
Mondjuk nem tudom minek 800-ast adott hozzá, aki belerakta neked, úgyse megy 800-on, szerencse, h egyáltalán kezeli a gép.Merevlemez 40GB-os, egytányéros, 5400RPM-es, 2.5"-os IDE van benne.
IDE már nem nagyon van, amit esetleg találsz, azt is jó drágán adják. :/
Már jó ideje SATA csatolóval készülnek ezek.
Pláne ha jobbat akarsz a mostaninál, akkor inkább 7200RPM-est keress hozzá, bár nem hiszem, h IDE felülettel van-e olyan egyáltalán, és ha igen, akkor az bizonyára elég régi konstrukció, ami jobban melegszik, mint a mostaniak, és hangosabb is.
Esetleg SSD-t is kereshetsz hozzá, az még sokat gyorsítana rajt.Ja igen, most nézem, amit kinéztél.
Hát igen, végülis ez jó ajánlat, szektorhibái még nincsenek.Processzort kezeli amiket kinéztél, vagyis az 5-re végződőeket (400MHZ FSB) biztos, h kezeli, de a 0-ra végződőeket (533MHz FSB) lehet, h nem. Eddig Googleztam, de meguntam, össze vissza írnak mindent fórumokban, egy normális spec lista meg nem létezik. :/
A hőtermeléssel szerintem nem lesz gond, a hűtés bírni fogja, az a pár Watt különbség nem lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Linux kezdőknek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest