Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
igen, néha eltérő méretű modulok esetén is adott a dual channel - meg is lepődtem évekkel korábban, amikor egy msi notinál először láttam, mert akkor még ritkaság volt!
változó, hogy mennyi többlet a dc, még az sem mindegy, hogy intel vagy amd...stb, de valamennyi többletet mindig jelent!
illetve azért is szoktam inkább két azonos modult javasolni, mert úgy az összeférhetetlenség is kizárva, csak a notinak kell, hogy tessék a modul, egymásnak nem kell működő "párt" keresni.
persze, ahol például sis chipset van, ami - jellemzően a legtöbb - alapban sem dc képes, ott kevésbé számít, de ott is fontos, hogy megfelelő, két eltérő méretű modult pászítson össze az ember, azonos moduloknál meg legalább erre nem kell figyelni.Balázs1986; igaz, egyrészt feloldható a korlát különböző buherákkal, másrészt kihasználható a fölös memória, de ilyenre csak külön kérés esetén vetemülök, mert ad némi hibalehetőséget, és nem vagyok a magam ellensége!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx