Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Segítség srcácok!
Oltári nagy gondom van
Van egy Clevo (D470W) P4 2.66 GHz-es laptop a családnál kölcsönbe már jó ideje. A tulaj elég zsíros és ''apósnak'' kölcsönadta bizonytalan időre.
Nem tudom az a láma mit csinált vele -lehet, hogy semmit-, de egyik napról a másikra benne lévő CD combo drive (Cd író/olvasó/DVD olvasó) teljesen totálkár lett.
Úgy döntöttünk, hogy veszünk valamilyen slim DVD író/olvasó combo-t és ezzel kapcsolatban lenne 2 fontos kérdésem:
1. Milyen típust vegyünk? Nem kell drága alig fog menni, de azért ne olyan legyen, hogy beszerlés után egy héttel kuka.
2. ÉS EZ A LÉNYEG! Hogy a francba cseréljük ki???
Én már jópár évet lehúztam a szakmában az asztali PC minden mm2-ét ismerem, de ez a laptop feladta a leckét.
Van valami gyors módszer a régi egység eltávolítására vagy tényleg jól látom, hogy full darabokra kell szednem?
Tegnap nekiestem baromi óvatosan szétszedni, de csak a vinyóhoz, telephez, elemhez, memóriákhoz férek hozzá az optikai olvasónak még csak a közelébe sem jutottam ugyanis nem tudom leszedeni az alját. Már vagy 30 csavart kiszedtem de még mindig tartja valami és tuti nem ''pattintós'' mert érzem, hogy valami még fogja...
Esetlen nincs valami trükk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 4
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- HP Alkatrészek eladók!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged