Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Jézus Máriám!
Ezzel azt akarod csendben sugallani, beleültetni agytekervényeimbe, hogy a CoreGyuó az már a SppedStep működését figyelembe véve eszi meg azt a 31W-ot átlagosan?
Akkor viszont ezt a marketinget én úgy benyeltem, mint a torkos boci. Józan paraszti ésszel ugyanis úgy gondolkoztam, hogy 31W a Yonah Cerka M is, és 31W a Yonah CoreDuo is. De mivel az utóbbi fejlettebb, ezért felét eszi, mint a cerka. Hát most már nagyon pipa vagyok.
HGyu
MOD: amúgy valóban igaz lehet, hogy átlagos a fogyasztási érték, ami a megadott, így utólag visszanézve. Ugyanis kb. akkor fúj ugyanolyan meleget (kicsit melegebbet) az újabb CPU, mikor le van véve. Normál frekin egyenesen hőlégfúvó lesz! Mi lesz velem nyáron?
MOD2: A magok kikapcsolása akkor továbbra is érdekelne, hogy is megy a dolog. Továbbá lehetséges 0,95V-nál kevesebbet adni szegénykének? Ha igen, mi úton-módon?
Köszi: HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Eladó több új Dell Active Pen PN557W érintő toll 0% számlával, 1 év garival!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest