Új hozzászólás Aktív témák
-
espeke
tag
Duree: Igen, ha jó fejek lennének, segíthetnének, ráfizetéssel, a gari is megmaradna (még 4 hó). Garanciába cserélték a jelenlegi AUO61ED kódnevű kijelzőre, ami vakítja a szemem. Értem, hogy ilyet nem igen akarnak cserélni, de így összeségében egy rosszabb laptopom van, mint, amit vettem
Veszek bele, ezt meg tervezem eladni. A laptom Acer a515-51g-51jp. Szeretnék egy jobb kijelzőt bele rakni. Egy BOE-t találtam eddig, aminek 94% az srgb-je és IPS, mint ez.
Kijelző csere általában:
Mitől függ, hogy egy kijelző kompatibilis -e a laptopunkkal?
Pl. 720p-ről 1920x1080-ra váltani úgy tudom nem gond, 4k-ra viszont már igen ?
Ha keresek ugyanolyan panelt, mint az enyém, aminek 30 pines csatlakozója van,
ugyanakkora a mérete (15'6''), a frekvenciája is 60hz-60hz akkor mi az, ami nem ok lehet?
Azokkal a kijelzőkkel nem menne a fN billentyűs fényerő-beállítás?6bit-es színmélységű kijelző helyett 8bitest is lehet bele rakni vagy 6bit+frc-t, ami nem tudom mi és azt se tudom számítana -e
Úgy tudom, jó eséllyel 60hz-ről 120-ra váltani nem megy.
Ezeket most általánosságba kérdem, hogy ha vki a laptopjába keres kijelzőt, azontúl, hogy van egy lista, melyikek a kompatibilisek, azontúl melyik a jó hozzá és mi alapján?
Ez a kompatibilitás az alaplaptól meg a VGA-tól függ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen routert?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP Alkatrészek eladók!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest