Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz
Thunderzolee #13383 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Még nincs ezzel a notival semmi baj. Egy napja vettem meg.
Csak a vásárlás előtti napon szembesültem azzal, hogy tényleg rossz a Lenovonak a szervíze Magyarországon és elkezdtem gondolkodni, hogy mi lenne, ha véletlen lenne baja garancia alatt és ezért érdeklődtem itt a csoportban.A RAMokat meg azért kérdeztem, mert le akarom ellenőrizni a laptopos boltot, hogy átvertek-e, azaz ugyanolyan MHz-es RAM-ot tettek-e bele, mint ami gyárilag benne volt, vagy különbözőt.
Gyárilag annyit tudtam a megrendelés előtt, hogy 8GB RAM van benne. Én meg akartam venni hozzá +8-at, hogy 16GB legyen.
Rendelés után megjött a noti és a bolt közölte, hogy gyárilag 2db. 4GB-os van benne és nem pedig 1db. 8GB-os. Ráadásul egyik 4GB-os az integrálva van az alaplapra.
Végül úgy döntöttem, hogy a mozgatható 4GB-os RAM-ot féláron számítsák be és vettem bele 1db. 8GB-osat. Így lett végül 12GB benne.Tegnap vettem meg a telepítés most zajlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest