Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionk
senior tag
válasz
Thunderzolee #13383 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Még nincs ezzel a notival semmi baj. Egy napja vettem meg.
Csak a vásárlás előtti napon szembesültem azzal, hogy tényleg rossz a Lenovonak a szervíze Magyarországon és elkezdtem gondolkodni, hogy mi lenne, ha véletlen lenne baja garancia alatt és ezért érdeklődtem itt a csoportban.A RAMokat meg azért kérdeztem, mert le akarom ellenőrizni a laptopos boltot, hogy átvertek-e, azaz ugyanolyan MHz-es RAM-ot tettek-e bele, mint ami gyárilag benne volt, vagy különbözőt.
Gyárilag annyit tudtam a megrendelés előtt, hogy 8GB RAM van benne. Én meg akartam venni hozzá +8-at, hogy 16GB legyen.
Rendelés után megjött a noti és a bolt közölte, hogy gyárilag 2db. 4GB-os van benne és nem pedig 1db. 8GB-os. Ráadásul egyik 4GB-os az integrálva van az alaplapra.
Végül úgy döntöttem, hogy a mozgatható 4GB-os RAM-ot féláron számítsák be és vettem bele 1db. 8GB-osat. Így lett végül 12GB benne.Tegnap vettem meg a telepítés most zajlik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest