Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
lenovo y570es masináról lenne szó, jelenleg 2x4gb ramom van venne (1333mhzesek) és lehet, hogy az egyik elnyalta magát.... szeretnék váltani (persze ha körbenézek majd az ajánlataitok alapján és nem horror az áruk).... lehet bele tenni 2x8gb ramot? egyelőre 1x8gbosat vennék és majd későbbiekben a másikat

milyen infóra lenne még szükségetek, hogy tudjatok segíteni? jelenleg i3 2350es proci van benne (a későbbiekben -amennyiben lehetséges- ezt is leváltanám nagyobbra) ezt a hsz-t találtam a kapcsolatos kérdéssel és ezt a választ találtam rá ezek az én esetemben is helytállóak lennének? hogy max 35tdp-s procit keressek a gépembe?
ui.: természetesen, ha elbír a gép 2x16gb memót is akkor akár azt is javasolhattok, hogy most milyen 16gb modult vegyek és akkor körbenézek azok között

tudom régiecske gépről van szó, de hurcibálva annyit nincsen így majdnem olyan mint az új és még szeretném jó darabig megtartani azért szeretném bővíteni
köszönöm előre is a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen routert?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx