Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
lenovo y570es masináról lenne szó, jelenleg 2x4gb ramom van venne (1333mhzesek) és lehet, hogy az egyik elnyalta magát.... szeretnék váltani (persze ha körbenézek majd az ajánlataitok alapján és nem horror az áruk).... lehet bele tenni 2x8gb ramot? egyelőre 1x8gbosat vennék és majd későbbiekben a másikat

milyen infóra lenne még szükségetek, hogy tudjatok segíteni? jelenleg i3 2350es proci van benne (a későbbiekben -amennyiben lehetséges- ezt is leváltanám nagyobbra) ezt a hsz-t találtam a kapcsolatos kérdéssel és ezt a választ találtam rá ezek az én esetemben is helytállóak lennének? hogy max 35tdp-s procit keressek a gépembe?
ui.: természetesen, ha elbír a gép 2x16gb memót is akkor akár azt is javasolhattok, hogy most milyen 16gb modult vegyek és akkor körbenézek azok között

tudom régiecske gépről van szó, de hurcibálva annyit nincsen így majdnem olyan mint az új és még szeretném jó darabig megtartani azért szeretném bővíteni
köszönöm előre is a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Nyomtató topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- További aktív témák...
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- 5db HP Thunderbolt Dock 120 W G2 dokkoló - töltő nélkül
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx