- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
lenovo y570es masináról lenne szó, jelenleg 2x4gb ramom van venne (1333mhzesek) és lehet, hogy az egyik elnyalta magát.... szeretnék váltani (persze ha körbenézek majd az ajánlataitok alapján és nem horror az áruk).... lehet bele tenni 2x8gb ramot? egyelőre 1x8gbosat vennék és majd későbbiekben a másikat
milyen infóra lenne még szükségetek, hogy tudjatok segíteni? jelenleg i3 2350es proci van benne (a későbbiekben -amennyiben lehetséges- ezt is leváltanám nagyobbra) ezt a hsz-t találtam a kapcsolatos kérdéssel és ezt a választ találtam rá ezek az én esetemben is helytállóak lennének? hogy max 35tdp-s procit keressek a gépembe?
ui.: természetesen, ha elbír a gép 2x16gb memót is akkor akár azt is javasolhattok, hogy most milyen 16gb modult vegyek és akkor körbenézek azok között
tudom régiecske gépről van szó, de hurcibálva annyit nincsen így majdnem olyan mint az új és még szeretném jó darabig megtartani azért szeretném bővíteni
köszönöm előre is a segítségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Proxmox VE
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest