Hirdetés
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
válasz
Thunderzolee #12674 üzenetére
Igen, elgépeltem a számát!
Én innen néztem a listában szereplő procik közt a chipset által támogatott procik listájában van a Q9100, és az X9100.
Azt hittem, hogy ha a chipset támogatja, akkor menni fog.Mivel a fogysztás sem lényegtelen, ezért a P9700 lesz a befutó, de 9500Ft tudnék most hirtelen venni. Gondoltam, hogy nagy száguldásra nem számíthatok, de %-ban mennyi az annyi 800 vs 1066 2,1GHz vs 2.8, GHz, 2MB vs 6MB cache.
Nem akrok másik gépet venni, ebből kell még kipréselnem, amit lehet. SSD, RAM már került bele, még a processzoron lehet hozni valamennyit.2-3e Ft-ért semmi nem lesz hozzá, néztem, tavaly ezek még 15e körül mentek.
Sajnos az SSD-t is megfogja a SATAII-es csatlakozó, és én az erőforrás figyelőben azt látom, hogy a proci szokta megakasztani a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Once Human
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest