- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! LCD cserével kapcsolatban lenne pár problémám! A régi laptopomon betört a kijelző ami ilyen CCFL tipusú. A laptop tipusa igaz nem biztos hogy lényeges: Acer Aspire 5738z . A minap hozzájutottam egy BGA hibás HP laptophoz és nézem hogy ugyanolyan kijelző van benne. Ezalatt azt értem hogy méretre (tipusra CCFL)csatlakozó tipusára felbontásra megegyezik . Szépen be is ment a helyére de sajnos nem kapcsol be rajta a világitás. Kép az van mert az létszik de világitás nincs. Ami bekapcsolná a világitást kis panel annak a laptop felől lévő bemeneti csatlakozója nem egyezik meg a bontott gépben lévővel eggyel több 'tüske' van rajta mert gondoltam azt is cserélem. Tudok tenni valamit vagy halott ötlet egy más tipusszámu kijelzőre kicserélni a mostanit?
Ákos
Vagy csak magát az lcd panelt nem lehet e cserélni ugy hogy az elektronikát átrakom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lexus, Toyota topik
- Tesla topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Ford topik
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest