- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok! LCD cserével kapcsolatban lenne pár problémám! A régi laptopomon betört a kijelző ami ilyen CCFL tipusú. A laptop tipusa igaz nem biztos hogy lényeges: Acer Aspire 5738z . A minap hozzájutottam egy BGA hibás HP laptophoz és nézem hogy ugyanolyan kijelző van benne. Ezalatt azt értem hogy méretre (tipusra CCFL)csatlakozó tipusára felbontásra megegyezik . Szépen be is ment a helyére de sajnos nem kapcsol be rajta a világitás. Kép az van mert az létszik de világitás nincs. Ami bekapcsolná a világitást kis panel annak a laptop felől lévő bemeneti csatlakozója nem egyezik meg a bontott gépben lévővel eggyel több 'tüske' van rajta mert gondoltam azt is cserélem. Tudok tenni valamit vagy halott ötlet egy más tipusszámu kijelzőre kicserélni a mostanit?
Ákos
Vagy csak magát az lcd panelt nem lehet e cserélni ugy hogy az elektronikát átrakom?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP USB-C-dokkoló G5 (5TW10AA)
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest