Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anonymus89
üzenetére
Igen, FCBGA az a forrasztott, az (FC)PGA lenne a kivehető processzor.
Sajnos most nagyon ráálltak a notebook gyártók ezekre a semmire se való platformokra.

De az Intelt/AMD-t se értem mit erőlködik.
Értem én, h energiatakarékosság, meg architekturális szempontból fejlett platform, de ami a néhai Core 2 Duo P8600-nál lassabb, az szvsz 2015-ben már nem kérdés, h nem alkalmas még alap dolgokra sem.
Az OEM gyártók meg csak ontják magukból ezeket az ipari hulladékokat. :/Pár évvel ezelőtt az első teljes értékű (M-re végződő) i3-as processzorokkal szerelt gépek kicsivel 100ezer fölött megvehetők voltak.
Most ennek megfelelő processzorral nem lehet venni gépet ennyiért.Amiben normálisabb processzor van többnyire kap egy ATI/nVidia GPU-t is mellé, ami alig gyorsabb a processzorban levő IGP-nél, netezésez t×k felesleges, de cserébe drágább miatta a gép.
M-re végződő processzorral szerelt gép meg ritka mint a fehér holló, vagy 150ezer..
Ráadásul a legtöbb gépbe U betűs processzor kerül, ami nem cserélhető, tehát már nincs az, h megveszem a lassú gépet, aztán átcserélem egy gyors processzorra a benne levőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autóhifi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Synology NAS
- Formula-1
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Zalman laptophűtő
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Értem én, h energiatakarékosság, meg architekturális szempontból fejlett platform, de ami a néhai Core 2 Duo P8600-nál lassabb, az szvsz 2015-ben már nem kérdés, h nem alkalmas még alap dolgokra sem.
Pyttawrx