Hirdetés
- Csökkentik a fogyasztást a Google AI-adatközpontok, hogy ne legyen áramszünet
- Jövőre indul Európában a kínai robottaxi
- Fontos kísérleti kiterjesztést hozott a Vulkan API frissítése
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- OLED monitor topic
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Logitech Z906
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Bibi67 #10579 üzenetére
Személyes tapasztalatom amúgy a listában a "Minerva" néven futó ház + adapter kombóval van és egy Samsung PM810 mSATA SSD-vel. Thinkpad T43-ban (a D610-eddel egy generációs laptop) tök jól ment, a trim is működött a HDSentinel szerint Win 7 alatt.
Most csak azért nem azt linkeltem külön, mert nagyjából triplájára ugrott fel az ára.
Még a Sintech adapterekről is olvastam pozitív tapasztalatokat amúgy. Szerintem mindenképpen olyat vegyél, ahol van fémház is, mert azzal 1:1-ben egyezni fog méretre egy 2,5" vinyóval a cucc.
Ha el nem felejtem, ma vagy holnap előkaparok némi olvasnivalót a témában, a forum.thinkpads.com-on egészen szép hosszú fórumtopik van szentelve ugyanennek a témakörnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest