Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Bibi67 #10579 üzenetére
Személyes tapasztalatom amúgy a listában a "Minerva" néven futó ház + adapter kombóval van és egy Samsung PM810 mSATA SSD-vel. Thinkpad T43-ban (a D610-eddel egy generációs laptop) tök jól ment, a trim is működött a HDSentinel szerint Win 7 alatt.
Most csak azért nem azt linkeltem külön, mert nagyjából triplájára ugrott fel az ára.
Még a Sintech adapterekről is olvastam pozitív tapasztalatokat amúgy. Szerintem mindenképpen olyat vegyél, ahol van fémház is, mert azzal 1:1-ben egyezni fog méretre egy 2,5" vinyóval a cucc.
Ha el nem felejtem, ma vagy holnap előkaparok némi olvasnivalót a témában, a forum.thinkpads.com-on egészen szép hosszú fórumtopik van szentelve ugyanennek a témakörnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged