- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS #10344 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Matt HD panelre azért ki lehet cserélni a mostanit szerinted? Nem is a rossz pixelekkel van elsősorban bajom, hanem azzal, hogy nagyon fénylik.
Esetleg tudsz valamit mondani azzal kapcsolatban is, hogy a gép képes-e kezelni 16 GB RAM-ot?(#10342) sulaco79
Szia Sulaco!Megnéztem újra, az általad linkelt i7-sek a BGA modellek, azokban valóban benne van ez a funkció, de az RPGA változatokban nincs. Nekem meg RPGA kell.
Nincs benne dedikált VGA, úgyhogy akkor abban mindenképp előrelépés lenne. Játszani néhanapján ha szoktam, akkor azt az asztali gépen teszem. Ezen maximum pasziánszozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest