- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- ASUS notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vermilion69
aktív tag
válasz
Impressa #4677 üzenetére
Főzni a konyhában kell, nem a számítógépnél
Ó, igen, újra is lett pasztázva, azt kifelejtettemMég ez a hónap van rá garancia, úgy hogy remélem, hogy most már nem fog rosszalkodni a masina
Érdekes, mert tegnap amikor másoltam pendrive-ra, mindennek felment a hőfoka, de ennek amit mondtam, meg lejjebb ment. Most megnéztem és már 40fok körül mozog, szóval érdekes
A gyártókat se értem, hogy mi cél vezérli őket, hogy nem tesznek a notik aljára normális szellőzőket? Vagy ez is ilyen fogyasztói társadalom dolog, hogy minél előbb tönkremenjen és vehess helyette egy újat
Már csak a lyukak hiányoznának szegénykémnek az aljára
Jól néz ki ez a hűtő, csak ez már tényleg túl megy a pénztárcámonMég az U3 is.. azon gondolkodtam, hogy ha ennyire nem látni az eredményét, akkor nem-e lennék ugyanott egy 1500 forintos hűtővel is?
Nem tudom, hogy cseréltek-e a gari levelen csak annyi van, hogy kitisztítás meg újrapasztázás, az első alkalommal amikor a papír szerint nem csináltak semmit, azon meg a kedvencem: megfelelt a műszeres teszteknek.. Megnéztem a gépet és akkor volt 2 jpg kép az asztalon, na mondom ez volt a nagy műszeres teszt gondolom, hogy lefuttatnak egy progit és viszontlátásra
Pedig én gondolkodtam netbookon is, mert suliba mondom jó lenne azon gépírni -ha már gépíró vagyok, akkor nehogy már kézzel írjaka gerincem meg beteg és nem tudok sok súlyt vinni, szóval jó megoldás lett volna, de ezek után inkább cipelnék egy asztalit a hátamon mint, hogy egy netbookkal viaskodjak
Most egyenlőre jól működik -koppkopp-, remélem így is marad.. azért is gondoltam, hogy akkor hú gyorsan noti hűtőt, nehogy nekem megint megadja magát ez a csodamasina, de mint látszik előbb adta meg magát a hűtő
Azért azon nevettem mikor mentem legutóbb a szervizbe és a pasi kérdezte, hogy mit hoztam, mondom samsung notit, erre az a fej amit vágott, meg amit mondott, hogy ó te jó ég, na mondom akkor nem én vagyok az egyetlen aki küzd vele, hát mondta, hogy nagyon nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Motoros topic
- Politika
- SUSE Linux
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX139
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest