Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vermilion69

aktív tag

válasz Impressa #4677 üzenetére

Főzni a konyhában kell, nem a számítógépnél :DD
    Ó, igen, újra is lett pasztázva, azt kifelejtettem :) Még ez a hónap van rá garancia, úgy hogy remélem, hogy most már nem fog rosszalkodni a masina :)
    Érdekes, mert tegnap amikor másoltam pendrive-ra, mindennek felment a hőfoka, de ennek amit mondtam, meg lejjebb ment. Most megnéztem és már 40fok körül mozog, szóval érdekes :)
    A gyártókat se értem, hogy mi cél vezérli őket, hogy nem tesznek a notik aljára normális szellőzőket? Vagy ez is ilyen fogyasztói társadalom dolog, hogy minél előbb tönkremenjen és vehess helyette egy újat :F
    Már csak a lyukak hiányoznának szegénykémnek az aljára :N
    Jól néz ki ez a hűtő, csak ez már tényleg túl megy a pénztárcámon :) Még az U3 is.. azon gondolkodtam, hogy ha ennyire nem látni az eredményét, akkor nem-e lennék ugyanott egy 1500 forintos hűtővel is?
    Nem tudom, hogy cseréltek-e a gari levelen csak annyi van, hogy kitisztítás meg újrapasztázás, az első alkalommal amikor a papír szerint nem csináltak semmit, azon meg a kedvencem: megfelelt a műszeres teszteknek.. Megnéztem a gépet és akkor volt 2 jpg kép az asztalon, na mondom ez volt a nagy műszeres teszt gondolom, hogy lefuttatnak egy progit és viszontlátásra :(((
    Pedig én gondolkodtam netbookon is, mert suliba mondom jó lenne azon gépírni -ha már gépíró vagyok, akkor nehogy már kézzel írjak :D a gerincem meg beteg és nem tudok sok súlyt vinni, szóval jó megoldás lett volna, de ezek után inkább cipelnék egy asztalit a hátamon mint, hogy egy netbookkal viaskodjak :DDD

Most egyenlőre jól működik -koppkopp-, remélem így is marad.. azért is gondoltam, hogy akkor hú gyorsan noti hűtőt, nehogy nekem megint megadja magát ez a csodamasina, de mint látszik előbb adta meg magát a hűtő :C
    Azért azon nevettem mikor mentem legutóbb a szervizbe és a pasi kérdezte, hogy mit hoztam, mondom samsung notit, erre az a fej amit vágott, meg amit mondott, hogy ó te jó ég, na mondom akkor nem én vagyok az egyetlen aki küzd vele, hát mondta, hogy nagyon nem :D

Új hozzászólás Aktív témák