- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BAM007
tag
Sziasztok!
Tegnap vásároltam egy Gigabyte M1022 netbookot. Külső billentyűzettel használtam eddig, de most ha a netbook billentyűzetét akarom használni, akkor pl.: a i betű helyett, 5-ös karaktert üt le, a . helyett pedig , karakter látszódik. Külső billentyűzettel nincs probléma. Letöröltem a gyári oprendszert (Windows XP Home) és feltelepítettem egy saját Windowst (XP Professional). A probléma itt is jelentkezik. Mi lehet a probléma? Talán az, hogy külső billentyűzet volt bedugva USB-n keresztül telepítés közben? Esetleg valahogy meg lehet oldani a Windows beállításai között? Driver CD-n pedig nem találtam semmit, ami a billentyűzetre utalt volna.
(Teljesen új gép, magyar nyelvű billentyűzettel és magyar oprendszerel.)
Egyik ismerősömnek is ilyen hibája volt, igaz, az egy 3 éves ASUS laptop volt.Gyári Windows XP alatt nem volt ez a hiba. Újratelepítette, de a billentyűzet neki is pont ugyan ezeket a hibákat produkálta, de Win7 telepítése megoldotta a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Borderlands 4
- Bestbuy játékok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Intel Core I5-10310U (4 mag 8 szál) 16 GB RAM, 512 SSD
- Vadonatúj ASUS TUF Gaming A16 FA608W-QT012W, 16"WQXGA IPS, AMD Ryzen, AI 9 HX 370, 32GB 1 TB SSD, RT
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest