- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lakacsan
újonc
válasz
Pyttawrx #19499 üzenetére
köszi, az eszközkezelő megvan, de ott hol kéne és mit látnom pontosan. a hang, videó és játékvezérlőnél nem látok ilyet, hogy intel VGA meghajtó, de egyébként letöltöm majd és telepítem, gondolom kétszer úgy sem lehet
a vlc meg tetszik egyébként, de azt hittem, hogy ha a video megy akkor nem kell kodek, de majd nézek hozzá, köszi a tanácsokat, most nincs időm foglalkozni vele, csak gyorsan válaszoltam, de a jövőhéten rápróbálok.
-
Lakacsan
újonc
válasz
st3v3np3t3r #19493 üzenetére
Hogy tudom megnézni az intel vga meghajtót? illetve a kérdésedre a válasz hogy sima windows lejátszót használom, de próbáltam a vlc media playert is és ott is akadozott.
-
Lakacsan
újonc
Tavaly vettem egy Acer swift 3-at. Intel(R) Core(TM) i7-1065G7 CPU @ 1.30GHz 1.50 GHz 16GB RAM, Intel(R) Iris (R) Plus Graphics integrált videókártyával. Egy fél éve akadoznak rajta a videók. Azt vettem észre, hogy az 1GB nál nagyobb videók akadoznak, de az is valamikor elindul, szépen megy, de ha odébb ugrok valamennyit az időben, onnantól akad. Mi lehet ennek az oka.?
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Lenovo Thinkpad L15 Intel Core I5-1135G7 (4 mag 8 szál) 32 GB RAM, 512 SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest