- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-lader
tag
válasz
xcbiker #3907 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, nem is bizonygatni szeretném, csak tudom azt hogy néha 1 kép többet ér 1000 szónál, és hátha valaki aki hozzáértő meglát rajta valamit ami felett én elsiklottam, ami indokolja a hibajelenségeket. Amíg meg nem jön meg a billentyűzet addig csak a találgatás, és a hibakeresés marad
-
G-lader
tag
Újra szétszedtem, az egérgombok mikrokapcsolói hibátlanul működnek, a TP kábelében sincs szakadás, és egy csepp nem sok, de annyi folyadéknyom sincs a gépben, pedig a sör ugye ragadós nyomot hagy. Csináltam 1-2 képet is hogy lássátok mennyire szűz a kinézet
-
G-lader
tag
Uhhh, ez nem jó hír, csak azért reménykedtem mert a billentyűzeten van TP-t tiltó funkcióbillentyű is reméltem nem szoftveresen vannak összekapcsolva. Na mindegy, holnap kontaktspraly, meg megpróbálom kimérni a 2 mikrokapcsolót amik a jobb ill. bal egérgombot működtetik.
-
G-lader
tag
Billentyűzetből rendeltem másikat, de ez a tapipados dolog aggaszt picit, mert optikai nyoma nincs a hibának. Lehet hogy valami oknál fogva a billentyűzet hibája miatt nem megy most a tapipad, és ha a bill. OK lesz akkor működik, vagy rendeljem már most be a tapipadot is (blindre)?
Egyébként mikor letöröltem a synaptics drivert, azt a win újraindítása után automatikusan telepítette, azaz a hardvert a win felismeri.
-
G-lader
tag
Na akkor a tisztán látás kedvéért: Nem 1 liter sör "ömlött bele", csak nagyon kevés, és ellentétben az billentyűzeten látható ragacsos sörnyomokkal az alaplapon meg a billentyűzeten kívüli helyeken nyoma sincs folyadék nyomainak. USB-s billentyűzettel, plusz egérrel hibátlanul működik, szervizbe meg azért nem rohanok rögtön, mert itt nálunk nincs notebook laptop szerviz (pontosabban 1-et tudok a városban, de oda nem adnék be semmit).
-
G-lader
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Tegnap beleborult 1 kis sör az 1 hónapos Packard notebookomba, amit tegnap este észre sem vettem, csak ma. Mikor bekapcsoltam a notit a billentyűzeten valamelyik gomb folyamatosan adta a jelet, így kiöblítettem, kiszárítottam, de nem OK, nem működik. A másik gond a tapi pad, ami nem működik, sem az "egérgombok", pedig a tapipad talán 1 cseppet kapott, az egérdombok pedig ugye az alaplapra vannak integrálva, és folyadéknak semmi nyoma, szóval nem értem, hogy az miért nem megy.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest