- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Adott egy asus laptop intel procival (részletek szerintem egyenlőre nem fontosak), amit ha bekapcsolok csak a "rambeolvasásig" jut el és onnan semmi. Se bioszba nem lép be, se boot menübe. Vinyó másik gépre kötve működik, illetve ha vinyó nélkül kapcsolom be a lapost akkor sincs semmi változás, addig se jut el, hogy mondaná, hogy nincs vinyó. Ramot cseréltem, semmi változás. Ergo alaplapra vagy procira gondolnék. Talán procit tudok tesztelni ha találok itthon belevalót. Mit próbáljak még? Köszi
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Megint hozzám került egy lapos ami bekapcs után nem csinál semmit. Visszajelzők világítanak, egy idő után indul a hűtés, de a kijelző meg se mukkan. Asus k52d. Videókimeneteken sincs semmi, tehát elvileg nem kijelző. Vinyó megy másik gépben. Ramokat is tudtam tesztelni. Esetleg valamit tudok még próbálni házilag? köszi
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Adott egy asus k53sv laptop. Az imént nyomtam fel a wint egy új ssd-re. Elkezdtem telepíteni a drivereket, és egyszer csak lefagyott. Kikapcs gomb hosszan nyomva ki tudtam kapcsolni, de azóta nem kapcsol be. Csak világít a power gomb és megy a procihűtő. Ha berakom a régi vinyót amin rajta van még a rendszer azzal se megy. Mi lehet a gond? Kuka? Valami bios reset lehet rajta esetleg? köszi
Megvan: nemrég volt billcsere, és egy szalagkábel kicsúszott.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amatőr csillagászat
- Autós topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest