- Forrmell.enn
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Dell notebook topic
- Canon EOS DSLR topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nagypasztor #9438 üzenetére
Elköszönt az alaplap. Azon belül majd valaki megmondja a villanások számából következtetve, hogy pontosan mi. Számold meg, hogy pontosan hányat villan. Talán a töltésvezérlő.
-
-
válasz
kreten67 #9427 üzenetére
Abszolút érthető amit írtál és köszi! A sárga vezetékes történeten már túl vagyok, igazából nem zavar, de sokszor el is hallgat a venti. A hűtés moddingot tervezem, hogy megcsinálom, de inkább beszerzek hozzá egy másik hűtőt, ha esetleg elszúrnám akkor is tudjam használni a gépet.
-
válasz
kreten67 #9424 üzenetére
Olvastam ezt a cikket korábban már többször is, de sajnos nem ad választ a kérdésemre. A gép elhalálozási szokásával tisztában vagyok (bár közel megegyező felszereltségű, de más gyártótól származó gépeknek is pontosan ugyan ez a típushibája, sok választás nincs). Jelenleg a masina közel 3 éves. Az ár amennyiért vettem annnyira nevetséges, hogy még egy BGA-zás is beleférne. Amúgy kis odadigyeléssel meghosszabbítható az élettartama. Visszatérve a kérdésemre: a cikkben is említik, hogy biosban kell először beállítani. De nekem nincs benne ilyen funkció!
-
Sziasztok!
Van a birtokomban egy ASUS K50AB, amibe elvileg van egy Radeon 3200 (integrált) és egy Radeon 4570 (dedikált) videókártya. Sok helyen olvastam, hogy van rá lehetőség, hogy csak indokolt terhelés alatt használja a 4570-et, mivel esetemben folyamatosan ez megy (nagyrészt feleslegesen). Na most elvileg BIOS-ban kellene beállítani (plusz megfelelő driver, de ez most lényegtelen), hogy ez működjön (KÉP), de nekem nincs ilyen funkció benne: KÉP! És biztos, hogy a gép egy K50AB: KÉP. A legfrissebb bios van fent (220), ahogy a 2. képen látható. A kérdésem az lenne, hogy ilyenkor mi a teendő? Miért nincs meg ez az opció a BIOS-ban?
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Forrmell.enn
- Béta iOS-t használók topikja
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- UHD filmek lejátszása
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest