Új hozzászólás Aktív témák
-
Miene
csendes tag
Az én notebookom érdekes hangokat produkál.
1. a legzavaróbb: Ha be van kapcsolva a WLAN, és kapcsolódva is vagyok, akkor tücsökciripelés szerű hosszú, sipolo hangot ad ki. Nem hangosat, de lehet hallani, hogy valami halkan sipol és nem is hagyja abba, mig le nem tiltom a WLAN-t. Próbáltam már driver újratelepítést de semmi.
2. Ha nem dolgozok a gépen semmit, csak be van kapcsolva, le is van csukva, a winchester kattan időnként. Olyan 15 másodpercenként. Klit-Klat. Utána szünet, ismét Klit-Klat.Ha nem is használom akkor miért kótog?
Már futtattam Scandisket, Norton Disk doktort, de nem talált hibát...
Ti hallottatok már ilyenről? Még garanciás, vigyem esetleg vissza az egészet? -
Miene
csendes tag
Sziasztok.
Nekem Asus A3L tipusu laptomom van.
A problemam az, hogy egyszer az ESC billentyum kiugrott a helyerol. Valahogy sikerult olyan benan megnyomnom, hogy kiugrojon. Elegge megijedtem, azt hittem kitort, de nem, vagyis nem tudom. Sikerult visszaoperalnom, de mas volt utana a puhasaga mint a tobbinek, eleg volt csak megerinteni es maris mukodesbe jott. Hagytam, orultem, hogy a helyen van, de kov. alkalomrol megint kijott. Csak egy muanyag kis gubacs van a gomb alatt semmi, mäs. Lenni kene ott egy kis rugonak is, ami visszanyomja a gombot lenyomas utan? Mert en a tollakban hasznalatos rugobol levagtam egy darabot es alatettem, igy mar jobb lett, de ha nem ovatosan nyomom, ugyancsak lejon az a franya gomb.Az elso leugrasa utan nem talaltam semmi rugot mellette, csak a gomb alatt levo kis gumi güböt.
Vissza lehet tenni szerintetek normalisan, hogy ne jöjjon le megegyszer, vagy eltortem benne vmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest