- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
x220i7
tag
Sziasztok,
Van egy regi laptopom: [link]
Sokaig nem volt hasznalva, most eletet szeretnek bele lehelni. (haldoklott a HDD-je, ezert volt a polcon) Vettem egy SSD-t, beszereltem, de sajnos nem tudok boot-olhato USB stick-et gyartani hozza, hogy rarakjam a Windows-t. Termeszetesen jogtiszta, Windows hivatalos oldalrol szarmazo ISO-val probalkozom.
A nehezites a kovetkezo: egy M1-es MacBook-om van itthon csak. Megneztem - es kiprobaltam - kismillio tutorialt (regen ezek gond nelkul mentek), hogy hogyan tudok boot-olhato stick-et gyartani macOS alol, de egyszeruen nem mukodik semmi. Probaltam Windows 7-tel, 10-el is. Probaltam UEFI es CSM boot-ot, Secure Boot-al s anelkul is, a laptop osszes USB aljzatan keresztul, de nem jon ossze. Vagy azt irja ki a laptop, hogy nincs mirol bootolni, vagy azt, hogy tavolitsak el minden nem bootolhato kulso hardvert.
Egyszer sikerult hasznalhato Win10-et gyartanom mar, de az install kepernyon Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is not of the GPT partition style uzenetet kaptam, vagy ha sikerult jol particionalni a disk-et, akkor meg telepites kozben, a fajlok felmasolasat kovetoen a masodik fazisban kaptam telepitesi hibat.
Tudna-e valaki barminemu otlettel szolgalni? 2.0-as az USB stick-em. Mukodik, rendesen irhato, olvashato.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest