- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
x220i7
tag
Sziasztok,
Van egy regi laptopom: [link]
Sokaig nem volt hasznalva, most eletet szeretnek bele lehelni. (haldoklott a HDD-je, ezert volt a polcon) Vettem egy SSD-t, beszereltem, de sajnos nem tudok boot-olhato USB stick-et gyartani hozza, hogy rarakjam a Windows-t. Termeszetesen jogtiszta, Windows hivatalos oldalrol szarmazo ISO-val probalkozom.
A nehezites a kovetkezo: egy M1-es MacBook-om van itthon csak. Megneztem - es kiprobaltam - kismillio tutorialt (regen ezek gond nelkul mentek), hogy hogyan tudok boot-olhato stick-et gyartani macOS alol, de egyszeruen nem mukodik semmi. Probaltam Windows 7-tel, 10-el is. Probaltam UEFI es CSM boot-ot, Secure Boot-al s anelkul is, a laptop osszes USB aljzatan keresztul, de nem jon ossze. Vagy azt irja ki a laptop, hogy nincs mirol bootolni, vagy azt, hogy tavolitsak el minden nem bootolhato kulso hardvert.
Egyszer sikerult hasznalhato Win10-et gyartanom mar, de az install kepernyon Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is not of the GPT partition style uzenetet kaptam, vagy ha sikerult jol particionalni a disk-et, akkor meg telepites kozben, a fajlok felmasolasat kovetoen a masodik fazisban kaptam telepitesi hibat.
Tudna-e valaki barminemu otlettel szolgalni? 2.0-as az USB stick-em. Mukodik, rendesen irhato, olvashato.
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest