- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lali87
csendes tag
hali mindekinek
Lanne nekem egy kérdésem:Szóval van nekem egy Acer travelmate 2492(most vettem) notebookom, és az lenne a problémám hogy a rendszer akarom újra telepíteni, de nem boottol be a dvd lemezről..(a regi Xp nem kompatibilis,de az simán bootol csak hibár ír ki telepítéskor, ezért Sp2-s Xp-vel menne de az csak DVD lemezen van meg de azt csak olvassa és leál) probálam már renszerindtó lemezről is de nem sekerűl elindítani a telepítést...ha valaki tudja hogy mi lehet a baj akkor segítsen már...előre is kösszönöm. -
Lali87
csendes tag
hi!
Abban kérnék segítséget, hogy acer Travelmate 2492-ra nem tudom feltelepíteni az Xp-t.
Az írja ki, hogy gép vizsgálata közben hiba lépett fel, és nem engedi feltelepíteni...
ha valaki tudja mi a hiba, akkor segítsen. Gondolam, hogy hogy a Bios-ban kellene valmit beállítani.
előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest