- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszko77
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérném a következő probléma megoldásához.
Adott egy Dell Latitude D600 laptop.A mindennapi szokásos leállítást követő másnap nem indult a gép.
A történethez hozzá tartozik,hogy az aksi nem valami jó(kb.20 percet bír)így mindig töltőről megy.
A ledek közül csak a töltést jelző led világít.A bekapcsolás pillanatában sem a bekapcsoló gomb led sem a"Caps Lock" led nem világít.Pedig ezek eddig pár másodpercig felvillantak.Valahol olvastam hogy az aksi mellett van egy úgynevezett CMOS elem,ami ha megadja magát produkálhat ilyen problémát.Ez tényleg lehetséges?Ha tudtok
segítsetek,minden ötlet jól jönne.Előre is köszönöm!
-
gyuszko77
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Latitude D600 Intel Pentium M,1400Mhz,512MB RAM laptop.Kb. 2 éve van nálam és eddig tökéletesen működött.Néhány nappal ezelőtt,szokásos leállítás utolsó pillanatában fagyás és "kékhalál".Újra indítást követően kb.10 percig működött majd ismét "kék halál".Újra telepítettem az Windows Xp-t és csak néhány indítással tudtam működésre bírni.2 memória foglalat van a gépben(2*256MB kártya)kiszedtem a kártyákat és csak 1-et raktam vissza.Láss csodát elindult és minden indítás sikeres volt.Majd kipróbáltam a másik foglalatot is (külön-külön)ott viszont nem indult.
Kérdésem a következő: Mivel néha elindul mindkét foglalattal a gép,lehet-e valamilyen programmal javítani(szoftveres hiba),vagy ez a foglalat már felejtős és egy nagyobb memória kártyával használni a másik foglalatot.
Segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Update 09.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest