- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszko77
csendes tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérném a következő probléma megoldásához.
Adott egy Dell Latitude D600 laptop.A mindennapi szokásos leállítást követő másnap nem indult a gép.
A történethez hozzá tartozik,hogy az aksi nem valami jó(kb.20 percet bír)így mindig töltőről megy.
A ledek közül csak a töltést jelző led világít.A bekapcsolás pillanatában sem a bekapcsoló gomb led sem a"Caps Lock" led nem világít.Pedig ezek eddig pár másodpercig felvillantak.Valahol olvastam hogy az aksi mellett van egy úgynevezett CMOS elem,ami ha megadja magát produkálhat ilyen problémát.Ez tényleg lehetséges?Ha tudtok
segítsetek,minden ötlet jól jönne.Előre is köszönöm!
-
gyuszko77
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Latitude D600 Intel Pentium M,1400Mhz,512MB RAM laptop.Kb. 2 éve van nálam és eddig tökéletesen működött.Néhány nappal ezelőtt,szokásos leállítás utolsó pillanatában fagyás és "kékhalál".Újra indítást követően kb.10 percig működött majd ismét "kék halál".Újra telepítettem az Windows Xp-t és csak néhány indítással tudtam működésre bírni.2 memória foglalat van a gépben(2*256MB kártya)kiszedtem a kártyákat és csak 1-et raktam vissza.Láss csodát elindult és minden indítás sikeres volt.Majd kipróbáltam a másik foglalatot is (külön-külön)ott viszont nem indult.
Kérdésem a következő: Mivel néha elindul mindkét foglalattal a gép,lehet-e valamilyen programmal javítani(szoftveres hiba),vagy ez a foglalat már felejtős és egy nagyobb memória kártyával használni a másik foglalatot.
Segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest