Új hozzászólás Aktív témák
-
djjwill
csendes tag
sziasztok. remélem valaki találkozott már ilyan hibával mert én még 22 év alatt nem.
egy ismerősöm ausus laptopja kapott egy pohár whiskeycolát maga alá és elől az élére de átvizsgálva csak az egyik hangszórót érte és ami alul felpárologhatott pár óra alatt. vagy kikapcsolt vagy alvó üzemmódban volt ezt pontosan nem tudjuk. megtisztítottam etilalkohollal a szellőző rések feletti részeken az alaplapot bár sehol nem látszott az alaplapon lerakódott cukros ragacs.
A PROBLÉMA:
BEKAPCSOLÁSKOR csökkentett módban elindul a gép hálózattal is és megy a böngészés is.
de kikapcsolás után nem indítható
normál módban viszont mire felállna a rendszer és már minden ikon az asztalon stb. kikapcsol a gép
aztán már azt sem mutatják a ledek hogy áramot kap se a töltőröl se az aksiról.
és csak órák mulva inditható megint ha nincs benne az aksi sem és táp kábel sem bedugva
ha a tápkábelt benne hagyom akkor pedig egyártalán nem indítható el egy nap után sem
(gondolom ez az eltelt idő míg a kondikból is kiürül minden áram)az alaplapból kihúztam a hangszórók csatlakozóját ha netán azok okoznának zárlatot de semmi nem változott
remélem valakinek van valami ötlete
-
djjwill
csendes tag
sziasztok. van nálam egy fujitsu laptop. bekapcsoléskor felpörög a ventilátor de semmi kép és csendben van!
ha dvd-t berakom az hallatszik hogy próbálja olvasni de a winyó semmit nem csinál. inditaskor sem
És szerintetek mi lehet a gond?
én memóriára gondoltam de azéert elég hihetetlen lenne ha mind2 egyszerre hal meg benne
cserélgettem is de semmi fejlemény
majd most kötöm rá a tv-re hátha legalább egy hibauzenet látszana már de nem hiszem hogy kép lesz
ha eleve még a winyó sem csinál semmit
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest