- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.Csabi
csendes tag
Köszi a segítséget!
-
K.Csabi
csendes tag
Köszi szépen a gyors segítséget! Viszont lenne még egy kérdésem, hogy ha már merevlemezt cserélek, akkor jó ötlet e ssd re cserélni a meglévő hdd-t? Ha jól tudom sima sata csatlakozású a jelenlegi hdd-m, viszont a ssd-k java része már sata 2, sata 3 csatlakozással kínálják, ezek kompatibilisek az én gépemmel ?
-
K.Csabi
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég koros kb 4 éves ASUS X59SL típusú notebookom van , és használat közben, minden különösebb feladat nélkül, pl : böngészés, fogja magát össze esik a kép és kék halál, valamint iszonyatosan belassul. Próbáltam már a rendszer újrarakását, de az nem oldotta meg a problémám, valamit azt vettem észre hogy a merevlemez nagyon ritkán ad ki hangot, de eddig rendszeresen lehetett hallani a kerregését
, ezért felraktam a Hard Disk Sentinel nevű programot (nem nagyon tudom, hogy mennyire mérvadó), 11% os kondíciót írt, és kritikus merevlemez állapotot. Kérdésem az hogy okozhatja ezt a merevlemez hibája, vagy mi lehet a baja? Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Asus K72F - i3-370M I 4GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i7-8550U I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Radeo I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest