- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini PC
- Dell notebook topic
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reechee88
csendes tag
válasz
Hunter2 #4029 üzenetére
Értem és köszi! Eleinte csak a háttérvilágítás ment el. Ahogy szétszedtem, úgy jött ez a fehérség. A touchpad is ekkor ment tönkre. Nem szeretnék erre már költeni szinte semmit. Ha nagyon olcsón meg lehetne csinálni, akkor bátyámnak megcsináltatnám. Csak tudni kell pontosan mi a gondja. Aztán lehet érdekelne az alkatrész!
-
Reechee88
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 3 éves Fujitsu-Siemens LA-1703 laptopom. Van neki már minden baja, de a legégetőbb probléma most jött ki rajta. Eleinte csak villogott a képernyő és elment a háttérvilágítás. Sokszor ütögettem a bal also sarkon, mert csak erre reagált. Megpróbáltam szétszedni, de azóta már fehér keprnyővel is megajándékoz. Néha háttérvilágítás megy el, néha az egész fehér. Ha bal alsó sarkot nyomogatom akkor reagál és jön vissza a kép kis időkre. A touchpad is kiment, nem reagál semmire. Mi lehet a gond? Videókártya? Szalagkábel? Milyen ötleteitek vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest