Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
Jogos az észrevétel, holnap megnézem részletesebben a történetet. Áttakarítom az összes csatlakozót.
Köszönöm szépen a felajánlást! A héten home office-ban vagyok, szóval akár el is tudok szaladni egy gyors tesztre bárhova Budapesten belül. Ha rácsattintjuk a notit, egyből kiderül, hogy esetleg a notinak van-e baja.
-
deathtania
senior tag
Igen, 90W-os töltőn van, és maga a dokkoló megy is, gép is felismeri, csak nem tölti, hanem kiírja a rendszer, hogy dugjam be a dokkolót.
Két akkus a gép, 22% és 25% az elhasználódás mértéke mindegyiknél, nekem jónak tűnnek az akksik. Csináltam egy alaplapi tesztet, felraktam ismét a chipset drivereket, semmi változás nincs.
Magán a monitoron is van mini DP csati, lehet, hogy az lesz végül a megoldás, de egy dokkolót talán egyszerűbben tudtam volna használni, mint mindig ide-oda dugdosni a kábeleket... -
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Lenovo X240 (i7-4600U) notit munka jellegű felhasználásra. Gondoltam, hogy jó lenne a monitorommal együtt használni, de az csak dokkolóval lehetséges, mivel egy Dell U2717D-m van, és azon csak HDMI csatlakozó szabad még, ezért egy 40A2-re (90W) esett a választásom, mert az elvileg kompatibilis a notival.
Megvettem, összeraktam, rátettem a dokkolóra. Bekapcsolt, monitoron látom a képet, billentyűzet, egér működik, de tápellátási hibát ír, és nem tölti a notit.A srác, akitől vettem, előtte egy T szériás gépen tesztelte, azon rendben volt a dokkoló állítása szerint. Van esetleg ötletetek, hogy mi okozhatja a problémát? Minden segítséget megköszönök!
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
nekem egy olyan kérdésem volna, hogy miért van az, hogy win 8.1 alatt, ha zenét hallgatok, vagy filmet nézek, akkor néha, pár percenként picit berecseg/elnémul a hang? eléggé idegesítő a dolog...
a futó progik: win 8.1 gyári zenelejátszó, chrome, utorrent, steam, hd sentinel, avast internet security, beats audio.
a rendszer ssd-n van, az adatok hdd-n. és egy hp notiról van szó.
a válaszokat előre is köszönöm!
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gumi és felni topik
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 5 135H 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Új Thinkpad X1 Carbon 12th, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 155U, 32GB, 512GB NVMe, ujjlolv, IR kam, ADP gar
- HP ZBook FireFly G11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest