- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahanybika
csendes tag
IC hiba?!
Hmmm nem hiszem, hogy az lenne a hiba, mivel az eddigi tapasztalataim tanulsága szerint, ha egy IC rossz akkor végleg rossz.
Tehát nem működik egy ideig "tökéletes" módban, mivel ha a benne lévő logikai kapu kiég akkor ott szakadás van és nincs áram vezetés, na de mind1...
Olvastam valahol olyat, hogy maga a megvilágítás rossz, amiben látok némi fantáziát, mivel hosszú pihentetés után észrevehetően tovább van világítás aminek "periódus ideje" persze rohamosan romlani kezd.Szerinted ésszerű ez a megközelítés Pulsar?
ui.: Az első hozzászólásomban elfelejtettem megemlíteni, hogy mielőtt jöttek a problémák, a képernyő felnyitás- gép bekapcsolás- után stb stb ... , után vöröses árnyalatban pompázott ami persze később kitisztult.
-
Ahanybika
csendes tag
Sziasztok!
Az ASUS A6M típusú laptopommal lenne egy olyan problémám, hogy a kijelző szemmel látható vibrálás után elsötíti magát, elősször csak magas fényerőnél csinálta ezt, de kisebb idő után már egyre kevesebb fényerő kellett ahhoz, hogy ezt megcsinálja, tehát már a minimumon is kikapcsol.
Visszakapcsolánál az fn+f7-es kombinácót 2x kell benyomni /ugye egyszer kikapcsolni az elve sötét kijelzőt, utána meg vissza/ , hogy visszakapjam a világításomat.
Elősször inverterre gyanakodtam így vettem egy haszáltat, aminek hatására nem történt semmi, maradtam ott ahol kezdtem /lehet hogy selejtet vettem?/
Gyanakodtam a VGA-ra de mivel a rákötött TV, monitor tökéletesen működik így az sem lehet az.
A segítségeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- !! MacBook Air M3, 15,3", 8/256 GB, Midnight Black, 2027.11-ig garanciás. Hibátlan!! Mint az ÚJ!!
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest