- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
Új hozzászólás Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
válasz
KillHates #7339 üzenetére
És ez a hiba javítható? Az eladó adott hozzá egy extra alaplapot alkatrésznek.
Ja és még egy dolog: A DVD meghajtót bekapcsoláskor érzékeli a gép viszont windows(7) betöltéskor hibát ír ki hogy nem sikerült az eszközt felismerni. Ugyan ez összefüggésben van vele?A gép hideg indításakor ezeket írja:
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok.
Keresgéltem a fórumban hátha az előző tulaja a gépnek is feltette már ezeket a kérdéseket de nem nagyon találtam ezért íme:
Vettem itt egy hibásnak árult notit (FS Amilo PA2510) a hibajelenség a következő: A noti bekapcsoláskor 5-10 percig nem csinál semmit csak a venti dolgozik és a ledek világítanak. Utána kikapcsolom rögtön be és indul mintha mi sem történt volna.Utána rendesen működik amíg ki nem kapcsolom megint. (semmi megállás kékhalál )
Mitől lehet ez?
Másik kérdés:Ha csak alvó üzemmódba rakom a gépet mennyire csökkenti az a noti élettartamát?
Ugyanis alvó állapotból rendesen felébred nem kell vele játszani bekapcsoláskor.Köszönöm a segítséget Kellemes Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMeIR kam gar
- M2 Macbook pro 14' 512 16gb
- Szinte új,garanciás Acer Predator Helios Neo 16 gamer laptop/Core i5 14450HX/RTX 4050/32GB DDR5
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Eladó: HP EliteBook 840 G4 Könnyű, megbízható üzleti laptop
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest