- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
válasz
ElektrikusDE #19548 üzenetére
jogos, benéztem, hiába no fiatalabb már nem leszek, szemem se lesz jobb.
-
válasz
ElektrikusDE #19548 üzenetére
Nem is írtam, h bga.
-
MATEO6600
őstag
válasz
ElektrikusDE #19363 üzenetére
Köszönöm, se sajnos a gomb nem működik
Világít de mintha nem lenne "bekötve". Szerviz lesz belőle.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #19214 üzenetére
Elmondok egy titkot... Alapból aktiválja telepítések után , így utólag kell kikapcsolni
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #19212 üzenetére
Nekem ezzel az a tapasztalatom, hogy bekapcsolt állapotban lévő Hardveres Gyorsítás a GPU-t használja renderelésre, kikapcsolt állapotban viszont a CPU-t.
Régi IGP/GPU-k esetében viszont nem ajánlott a hardveres gyorsítás.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
ElektrikusDE #19210 üzenetére
Most már nem kell a flags között állítgatni, a beállítások között kikapcsolható a hardveres gyorsítás.
-
pincer01
tag
válasz
ElektrikusDE #18771 üzenetére
A monitor teszten semmi gond nincs a fekete hátérrel.Akkor sérülés érhette a kijelzőt biztos.
Mondjuk engem sosem zavart.
Köszönöm szépen a segitségeket. -
válasz
ElektrikusDE #18768 üzenetére
Régebben volt olyan hogy "Beég a képernyő" Föleg irodai gépeknél volt ahol ugyan azt láttad éveken keresztül a monitoron... pl egy számlázó program
Lcd-nél már minimális, de még létező probléma.
Pl nagyon könnyű ilyen hibát létrehozni szerelésnél... sajnos a pénztárcám bánta egy fhd kijelzőnél -
Piftuka
veterán
válasz
ElektrikusDE #18747 üzenetére
Köszi a választ!
Megnéztem előtte a kínálatot. Mindenhol kifogyott.
Ez kínai, "fenetudjdamilyenminőségű" eszköz.
Én ennyit kifizetek egy eredeti, háttérvilágításos, Lenovo billentyűzetért. Utángyártottat viszont nem szeretnék.
Egy helyen kapható eredeti. Utolsó darab, 40.000 forint. No annyit azért nem fizetek, mert annyiból kapok egy használt, megkímélt T410-es, vagy 420-as laptop-ot is. Akkor már inkább azt vennék.
Szóval maximum 25.000 forint a lélektani határ a billentyűzetre. (Ha figyelembe veszem, hogy a legjobb kiépítésű T430-am van, akkor ez arányos ráfordítás. Hiszen egy új működőképes billentyűzettel ~100.000 forintért még el is tudnám adni. Persze nem akarom eladni.)
Van esetleg valami ismertebb bontó, ahol van esély kapni eredetit?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Mini-ITX
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest