- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
mylocky #14750 üzenetére
Koszonom a segitseget mindenkinek. A problema megoldodott
Nincs semmi baja a gepnek, frissitettem a win7-et (166 frissites, 5 ora hossza alatt), aztan ujrainditas utan mar elindult a kamera az fn + f6 gombnyomasra. Raktam bele egy 120gb ssd-t, igy mar elfogadhato a sebessege is.
Mar csak annyi bajom van vele, hogy kisse morog a hutoventillator, hangosabb mint a masik u180 volt. -
peterr85
tag
válasz
mylocky #14542 üzenetére
Kipróbáltam amit írtál, de nem hozott eredményt. Aztán kis fórumozgatás után megpróbáltam azt, hogy kiszedtem az akksit, lehúztam a tápot, és 30mp-ig nyomva tartottam a bekapcs gombot. Láss csodát, utána életre kelt a lap...
Öröm az ürömben, hogy vagy az lcd kábel, vagy a panel halott, mert kép nincs, csak külső monitorral. Illetve kíváncsi lennék, hogy a másik lap tényleg halott lehet-e, mert ezek után nem vagyok biztos benne..
-
peterr85
tag
válasz
mylocky #14540 üzenetére
Köszi a választ!
Ami fura nekem, hogy a 2 lap teljesen ugyanazt a hibajelenséget produkálja (az új lap 100%-os értékelésű ebay eladótól érkezett atombiztos csomagolásban, kb 1.000 adás/vételen van túl a tag), így józan paraszti ésszel máshol keresném a problémát, csak nem tudom hol kéne. Egyébként köszönöm szépen a felajánlást, de van helyben szaki ismerősöm, megnézetem vele, aztán ha nem jut semmire, lehet elküldeném. Más ötletek esetleg? Ha nem a lap(ok) hibája, mi lehet?
-
Dell XPS
veterán
válasz
mylocky #14165 üzenetére
Kedves Tőled, de nem én fedeztem fel, csak én voltam a leggyorsabb.
-
mezis
félisten
válasz
mylocky #14098 üzenetére
Nekem egy Fjitsu Siemens (1020c ?) produkált hasonló hibát. Annál van egy kicsi, talán 8 lábú IC, ami a bekapcsolást intézi, azzal lehetett gond. (Néhány lábán határozottan látszott valami zöldes korrózió, ami mintha belülről kifelé rágta volna amit talált.)
Az egész alaplapot cseréltem, mert ilyen IC-t csak bontani tudtam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asztrofotózás
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Határozatlan időre elhalasztották a Kingmakers megjelenését
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HP ZBOOK 15 G5 /i7 8.gen/ 32GB/500GB M2 SSD/500GB HDD
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Prémium Acer Predator Triton 300 Special Edition gamer laptop i7, RTX 3060 Full Fém ház, újszerű.
- Gyors és könnyű Dell Latitude 5320 (Magyar) (Intel Core I7 1185G7 16 Gb DDR4 512Gb SSD Win 11 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest